Kreće ispočetka

Goga Sekulić: Ja nemam svekrvu, nikada je nisam ni imala!

Godinu dana sam održavala Igorov grob, čistila ga, plaćala ljude. Sad neka njegove bivše čiste i čuvaju, ogorčena je pevačica
Vip priča
13:44h Autor:
Goga Sekulić: Ja nemam svekrvu, nikada je nisam ni imala!
Foto: Instagram / Goga Sekulic

Goga Sekulić, koja je pre nešto više od godinu dana doživela tragediju sahranivši spruga Igora Ramovića posle samo nekoliko meseci braka, rekla je da sada želi da krene dalje, kao i to da želi da se ostvari kao majka.

Pevačica je odličila da na sve priče stavi tačku i krene ispočetka.

"Ja nemam svekrvu, nikada je nisam ni imala. Muka mi je da pričam o tome. Godinu dana sam održavala Igorov grob, čistila ga, plaćala ljude. Sad neka njegova bivša žena i njegovi roditelji čiste i čuvaju. Igor je ostavio dvoje dece, ja ih nemam. Igor je znao šta sam uradila za njega. Meni je mirna savest. Želim samo da idem dalje", rekla je Sekulićeva u emisiji Premijera o tome što je njeno ime izbrisano sa groba njenog supruga i odnosa koji ima sa svekrvom.

Nedavno se pojavila informacija da želi da ode u manastir i da se zamonaši, i povodom toga je Goga otkrila da posećuje manastire i da iskreno želi da nađe mir.

"Postim velike postove, posećujem manastire, nedavno sam bila i u manastiru Ostrog. Dolazi mi da prelomim i odem u manastir. Želim da nađem svoj mir".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs