FREDI EVERI

DOK ONI PLIVAJU U MILIONIMA, ON ŽIVI U SIROMAŠTVU: Zašto su BEKAMOVI zaboravili na ovog člana svoje porodice?! (FOTO)

Mladić je 2018. otkrio da njegov život ne može biti dalje od života njegovih rođaka dok se borio da sastavi kraj s krajem na imanju u istočnom Londonu

Vip priča
14:14h Autor:
DOK ONI PLIVAJU U MILIONIMA, ON ŽIVI U SIROMAŠTVU: Zašto su BEKAMOVI zaboravili na ovog člana svoje porodice?! (FOTO)
Fredi Everi i Dejvid Bekam, Foto: Profimedia

Dok se procenjuje da Dejvid i Viktorija Bekam vrede oko 450 miliona dolara, nećak bivšeg fudbalera živi sasvim običan život u jednosobnom opštinskom stanu na imanju u Dagenhamu. Dok su Dejvid (47) i Viktorija (48) zaradili svoje ogromno bogatstvo na osnovu Dejvidove dugogodišnje fudbalske karijere i Viktorijine modne linije i pevačke karijere, drugi članovi porodice nisu bili te sreće.

U julu 2018. Miror je objavio intervju sa Fredijem Everijem, 17-godišnjim nećakom Dejvida Bekama, koji se, barem u to vreme, borio da sastavi kraj s krajem, živeći u bednom privremenom smeštaju sa svojim ocem. Fredi je objasnio svoju tugu što se udaljio od porodice ujaka, uprkos tome što je odrastao igrajući se sa svojim rođacima u kući Bekamovih.

U ekskluzivnom intervjuu , Fredi je opisao kako se kada su se njegov tata Kolin (50) i Dejvidova starija sestra Lin rastali nakon 11 godina braka 2010. godine, sve promenilo – i njihovi životi su krenuli u potpuno različitim pravcima. U vreme intervjua 2018. godine, nezaposleni Fredi je pohađao kurs zidanja kako bi sastavio kraj s krajem dok je gledao starog drugara za igru Bruklina Bekama kako uživa u životu.

Dejvidovo najstarije dete, Bruklin (23), prošlog meseca se oženio Nikolom Pelc na ceremoniji u Palm Biču koja je navodno koštala 3 miliona funti. Tata Dejvid je navodno poklonio mladencima Jaguar iz 1954. koji je koštao 350.000 funti, nakon što je stigao na ceremoniju u automobilu sa Viktorijom pre nego što je predao ključeve.

I dok su u vreme intervjua Fredijeva mama i mlađi brat Džoš (13) živeli u kući od 470.000 funti, Fredi i njegov otac živeli su od beneficija u jednosobnom stanu na imanje u istočnom Londonu, dok je Fredi pokušao da ponovo stupi u kontakt sa svojom proširenom porodicom.

Tada je rekao: "Ispunjen sam pomešanim emocijama. Samo želim da odem na ručak, razgovaram i nadoknadim sve. Ne tražim više od toga. Dok smo odrastali, viđali smo ih puno i ja imaju toliko srećnih uspomena na igru u njihovoj kući, lov na uskršnja jaja i igranje na četvorociklima."

„Onda je odjednom sve stalo i ja gledam spolja, gledam ih samo kako žive svoje živote na Instagramu ili na TV-u. Još uvek imamo toliko toga zajedničkog. Volim fudbal i bavim se modom – ali nikad ne stignem podelim to sa njima. Gledao sam dokumentarac koji je Dejvid uradio za TV tri puta da vidim da li me je uopšte pomenuo. Ali nije, i to je bilo teško."

Fredi je za novine rekao da je njegov dragoceni posed bio par patika od 200 funti, koje mu je Dejvid jednom poslao kao kasni božićni poklon. Dok se njegov rođak Bruklin, sam po sebi milioner, vozio po londonskom Vest Endu u 35.000 funti vrednom Lend Roveru, Fredi se vozio po East Endu na dotrajalom planinskom biciklu jer nije mogao da priušti časove vožnje.

Fredijev tata Kolin i Lin Bekam imali su troje dece. Nakon razlaza, usled neformalnog dogovora Kolin je pristao da odgaja Fredija i njegovu sestru Džordžinu (20), dok je Lin uzela Džoša. Ali odnos između Kolina i Lin je navodno bio loš. Fredi je retko viđao svoju mamu i mlađeg brata koji su bliski sa Dejvidom i suprugom Viktorijom, a Džoš je rekao da uživa u VIP danima u Davidovoj privatnoj loži na Vembliju.

Fredi, koji je rekao da sanja da se sastane sa svojim rođacima da gleda fudbalsku utakmicu ili izađe na obrok kao u stara vremena, opisao je kako je jedno od njegovih najlepših uspomena igranje u bašti sa Dejvidom i Kruzom. Kuća u Hertfordširu, koju on od milja zove Bekingemska palata.

Uprkos raskolu porodice, Fredi je rekao da nije zamerio svojim bogatim rođacima zbog njihovog uspeha. „Na kraju krajeva, ponosan sam na svog ujaka“, rekao je, priznajući da više nikome nije pričao o svojim rođacima superzvezdama, jer mu nikada ne bi verovali. „Ne znam kako bih to objasnio."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs