ŽRTVE PREVARE

U OSMOM MESECU TRUDNOĆE VARAO JE SA MUŠKARCEM: 10 slavnih žena kojima su partneri slomili srce na komade!


One su lepe, bogate i uspešne, ali definitivno nisu pošteđene problema koje imaju i druge "obične" žene

Vip priča
Autor:
U OSMOM MESECU TRUDNOĆE VARAO JE SA MUŠKARCEM: 10 slavnih žena kojima su partneri slomili srce na komade!
Foto: Profimedia

Neke od njihovih veza su uspele da prebrode skandal, dok su druge u potpunosti prekinute.

Sve ove poznate ličnoosti bile iskrene o tome kako su se osećale kada su shvatile da su žrtve neverstva.

Prevara nikada nema veze s prevarenom osobom, već sa osobom koja vara.

Neverni ljudi verovatno nisu zadovoljni samim sobom, nezreli su i prevariće bilo koga, pa čak i uspešne, lepe i bogate žene.

Sandra Bulok

Nedugo nakon što je osvojila Oskara 2010. godine, Sandrin brak sa Džesijem Džejmsom se vrlo javno raspao nakon skandala vezanog za njegovo neverstvo.

Niko ne može da bude spreman na bilo šta od toga. Ako se u jednom trenutku nađete na mestu gde se možete okrenuti iza sebe i reći "Dogodilo se, ali srećna sam da sam danas tu gde jesam", onda je to dobro - izjavila je.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Dita fon Tiz

O svom bivšem mužu Marilin Mansonu i njegovoj drugoj ženi Dita je progovorila u intervjuu za "Telegraph" 2007. godine. Tom prilikom otkrila je i da je mrzela njegove neprestane žurke i životni stil.

-Stekla sam utisak da je mislio da nema moju podršku. Ali istina je, ja nisam podržavala njegov životni stil, i vremenom je naišao neko ko ga je razumeo. Znala sam da je u toku neprilična veza u mom domu. Nisam želela ni sofu, ni krevet, ništa što bi me na to podsećalo - ispričala je.

Dita fon Tiz
foto: Profimedia

Sofija Buš

Glumica najpoznatija po ulozi Bruk Dejvis u "One Tree Hillu" kratko, svega pet meseci, je bila udata za svog kolegu iz serije - Čada Majkl Marija. Razišli su se nakon glasina da ju je varao sa Paris Hilton.

- Odbijam da me određuje ta jedna veza, zato o svemu tome i nisam htela da govorim zadnjih 10 godina. To je bio ogroman događaj u mom životu. A trauma je bila samo pojačana publicitetom koji je pratio njegovu prevaru, budući da sam samo dve godine ranije bila nepoznata studentkinja - napisala je ona u otvorenom pismu za "Cosmopolitan".

Sofija Buš
foto: Profimedia

Kendra Vilkinson

Preljubnički skandal izbio je 2014. kada je Kendra u osmom mesecu trudnoće saznala da je Henk Basket vara s transseksualnim modelom. Nakon pomirenja, 2015. dali su zajednički intervju za "People".

Kendra Vilkinson
foto: Profimedia

-Ne izgovaram reč "varanje". Mogu reći da mi nije bio odan. Nije me briga za sam čin prevare. Bilo me je briga kako je on reagovao na sve, kao i činjenica da sam to saznala putem medija. To me je uplašilo - Kendra se osvrnula na skandal iza njih..

Eva Longorija

Jednu od najlepših televizijskih glumica, poznatu po ulozi Gabrijele Solis u seriji "Očajne domaćice" varao je bivši muž, košarkaš Toni Parker.

- Nije bilo bitno koga je on izabrao. Mislim, imala sam trenutke kad sam se preispitivala: "Jesam li dovoljno seksi? Jesam li dovoljno pametna?". Ali nakon većine tih pitanja odmah bih se zaustavila i rekla: "Ne, nemoj to da radiš. Zapetljaćeš se u tom krugu...' - otkrila je Eva 2012. svoj doživljaj preljube.

Eva Longorija
foto: Profimedia

Sijena Miler

Džud Lou i Sijena Miler tada su bili vereni. Međutim, u javnost je procurilo da je on vara sa dadiljom svoje dece, koju ima s bivšom suprugom Sedi Frost. Svako je otišao na svoju stranu, ali pomirili su se nakratko nakon par godina.

Za "Esquire U.K." Sijena je kasnije ispričala:

- Kad veza završi tako kako je naša završila, bitno je da ako možeš da se pomiriš s tom osobom i jednom zauvek vidiš jeste li stvarno gotovi ili imate šansu za nešto novo. Naše pomirenje je bilo zdravo i katarzično iskustvo. Omogućilo nam je da neopterećeni idemo dalje i da imamo bolje budućnosti odvojeno i bez animoziteta i drame.

Sijena Miler i Džud Lou
foto: Profimedia

Meg Rajan

Davne 2000. tada velike zvezde Meg Rajan i Denis Kvejd bili su u braku, do trenutka dok nestašna Meg nije započela vezu s kolegom na snimanju filma Raselom Krouom.

Meg Rajan
foto: EPA / Alexandra Wey

Godinama posle skandala Meg je izjavila:

- Denis mi nije bio veran dugo vremena i to je bilo jako bolno. Nakon razvoda sam saznala još mnogo o svemu tome.

Kloi Kardašijan

Zvezda rijalitija "Keeping Up with the Kardashians" Kloi doživela je prevaru više puta. Javnosti je otkrila kako je prebrodila dve prevare.

O prevari muža Lamara Odoma:

- Lamar je radio sve što je mogao kako bih se osećala kao princeza, tako da nikad nisam ni sumnjala na prevaru. Bio je tako dobar. Ništa nije bilo ni u njegovom mobilnom - ispričala je u januaru 2016. na gostovanju kod Hauarda Sterna.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

O neverstvu bivšeg dečka Džejmsa Hardena govorila je u emisiji "Koctails with Khloe":

-Jednostavno ne želim da imam veze s ljudima koji kažu da žele monogamiju, a onda švrljaju okolo.

Britni Spirs

Za vreme koncerta u Las Vegasu 2014., baš u vreme kad je u medijima izašla informacija da je tadašnji dečko Dejvid Lukado varao, obratila se publici:

Britni Spirs
foto: Profimedia

- Čini mi se da već svi znaju da me moj dečko varao. Ali najbolji deo kod raskida je da nakon toga slede prvi izlasci i dejtovi. O moj Bože, treba mi jedan seksi frajer. Ima li koji seksi frajer u publici?

Dženifer Lopez

U intervju za britanski "Glamour" 2015. Dženifer je podelila svoje mudrosti koje je spoznala nakon prevare. Doduše, nije otkrila ko je bio taj koji je varao.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Stvar je u tome da treba shvatiti da se prevara nije dogodila zbog vas. Kad vas neko vara, to više govori o njima... O njihovim manama. Ali dosta žena oseća da je prevara posledica njihovih nedostataka, da nešto s njima nije u redu. Istina je da je u pitanju ego onog koji vara i ono nešto što im je potrebno da ih ispuni. To ih tera da traže sreću van veze. A ne zato što mi nismo bile dovoljne - ispričala je Lopez.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs