NAJSKUPLJI RAZVOD

UZELA MU MILIONE, A ON NIKAD SREĆNIJI: Slavni muzičar velikom žurkom proslavio kraj braka! (FOTO)

Burna parnica oko razvoda braka trajala je punih godinu dana

Vip priča
21:40h Autor:
UZELA MU MILIONE, A ON NIKAD SREĆNIJI: Slavni muzičar velikom žurkom proslavio kraj braka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, ljubavna priča Nikol Jand i Dr. Drea nije se slavno završila.

Nakon 24 godine braka, usledile su burne rasprave, optužbe za porodično nasilje i na kraju zahtev za razvod braka.

Nikol je 2020. godine podnela zahtev za razvod braka, tvrdeći da ju je reper maltretirao i da joj je jednom "držao pištolj na njenoj glavi". Osim, toga u tužbi se navodi da Nikol od, sada već bivšeg supruga, traži 2 miliona dolara mesečno.

Objasnila je to kao privremenu bračnu naknadu nakon razvoda, a tražila je i dodatnih pet miliona dolara za podmirenje sudskih troškova.

Par je još 1996. godine potpisao predbračni ugovor prema kom se njegovi brojni komercijalni ugovori ne tiču njegove supruge, na šta se njegov advokatski tim stalno pozivao. Ipak, reper je navodno uništio spomenuti predbračni ugovor dok je još mislio da njihovom braku neće doći kraj, što bi značilo i da Nikol odjednom ima pravo na novac koji traži.

Iako je ova parnica trajala dugo, a reper je morao bivšoj supruzi da isplati pozamašnu svotu novca, čini se da on nikad nije bio srećniji. U to ime organizovao je veliku žurku u svom domu.

Sve je dokumentovao fotografijom koju je obajvio na Instagramu, uz opis: "Veoma razveden".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs