Tragičan život

PRE 6 GODINA, NOVICA ZDRAVKOVIĆ JE POKUŠAO DA SE UBIJE: Jedna tragedija ga proganjala punih 35 godina

Reč je o pogibiji devojke koja je bila zaljubljena u njega, a koja je poginula

Vip priča
Autor:
PRE 6 GODINA, NOVICA ZDRAVKOVIĆ JE POKUŠAO DA SE UBIJE: Jedna tragedija ga proganjala punih 35 godina
Foto: Youtube Printscreen / KristijanVideos Serbia

Pevač Novica Zdravković preminuo je juče u Beogradu nakon borbe sa rakom bešike koja je trajala punih 20 godina.

On je svojevremeno u rijalitiju Farma pričao o nesreći koja ga prati tokom celog života, za koju veruje da je prokletstvo koje mu uzima sve što mu je drago i zbog koje je i sam pokušao da se ubije.

Reč je o pogibiji devojke koja je bila zaljubljena u njega, a koja je poginula.

"Bila je veoma lepa i dolazila je svake noći u kafanu u kojoj sam pevao. Znao sam da je bila zaljubljena u mene, ali joj tu ljubav nisam uzvratio jer sam tada bio ženskaroš i menjao nekoliko devojaka za noć. Nisam hteo da je iskoristim i stavim u isti koš sa njima, želeo sam da ostanemo prijatelji. Mnogo me je volela i jedne noći smo sedeli u kafani do rane zore i ona je pijana sela i automobil i krenula na posao. Na Pančevačkom mostu se kamion zakucao u nju i na mestu je ostala mrtva. Posle nekoliko sati su mi javili da je više nema", započeo je priču Zdravković.

"Posle nje mi je umrla rođena sestra, koju sam voleo najviše na svetu. Moj život nije imao smisla kada je ona otišla na onaj svet. Život mi se raspadao. Godinu dana od kada je umrla sam svakog jutra ranom zorom išao na njen grob mrtav pijan, pričao i onda bih zaspao. Jedan čovek koji je držao cvećaru me je znao i svaki put me je tako pijanog vraćao kući. Nakon nje je umro i njen muž, moj zet. Od tuge za njom su mu popucali krvni sudovi. Zatim, moj Toma... Umro je u najgorim mukama. Molio sam lekare da ga uspavaju, a oni nisu hteli. Nisam mogao da gledam kako ga rak izjeda. Posle Tome, sinovac u 26. godini života pogine. A zatim, verovali ili ne, na stotine prijatelja i članova familije je umiralo", mučnim glasom je prepričavao Novica, a nakon toga objasnio zašto su mu je najmilije oduzeo Bog.

"Ta devojka koja je poginula pre više od tri decenije mi uzima sve drago. Na proleće sam bio kod jedne žene koja se bavi tim stvarima, proročanstvima ili kako već, i ona mi je rekla da mi se ta devoja sveti za neostvarene snove. Uzima sve što mi je najdraže. Neka uzme mene, odmah, nemam strah, samo neka mi ne dira porodicu. Letos sam pokušao da se ubijem, baš zato da bih je zadovoljio i da prekine lanac užasa koji mi je napravila u životu. Verujem da sam ja cilj i bolje da sam sebi presudim nego ljude koje volim da oduzima", pričao je tiho pevač dok su ga učesnice Farme gledale u šoku i slušale sa suzama u očima...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs