Doneli odluku

Nakon 5 godina braka: Marko Jarić i Adrijana Lima se zvanično razvode!

Nakon dugog i pažljivog razmatranja odlučili smo da se razvedemo nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dve neverovatne kćerke koje ćemo zajedno da odgajamo, navodi se u saopštenju para
Vip priča
20:54h Autor:
Nakon 5 godina braka: Marko Jarić i Adrijana Lima se zvanično razvode!
Foto: Reuters

Slavni košarkaš Marko Jarić i jedna od najpoznatijih manekenki Adrijana Lima odlučili su da se razvedu nakon pet godina braka, objavio je 2. maja američki časopis „People“ uz zvaničnu potvrdu para.

"Nakon dugog i pažljivog razmatranja odlučili smo da se razvedemo nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dve neverovatne kćerke koje ćemo zajedno da odgajamo. Bili bismo veoma zahvalni da poštujete našu privatnost u trenutku kada počinjemo veoma delikatno poglavlje za sve članove naše porodice", navodi se u saopštenju koje je ekskluzivno objavio američki časopis "People"

Jarić (35) i Lima (32) su se upoznali 2006. na zabavi u Los Anđelesu, i verili su se dve godine kasnije, na Limin 27. rođendan.

Venčali su se 2009. godine, razmenjujući zavete na Dan zaljubljenih, na privatnoj ceremoniji u Vajomingu, SAD. Pola godine nakon venčanja, u jednom od prvih intervjua, Lima je tada za magazin "People" rekla:

"Naš život... Mi smo sve vreme na medenom mesecu. Nikada nisam videla sebe kao udatu ženu. Ali nakon što sam njega upoznala, sve se promenilo. Znala sam da je on onaj pravi i mogla sam da vidim kako se udajem za njega i kako pravimo veliku porodicu."

"Čak i tokom dana mog najvećeg divljanja, znao sam da želim jednog dana da budem pravi porodičan čovek", rekao je 2009. Jarić.

Par ima dve ćerke, četvorogodišnju Valentinu i Sijenu koja ima svega 19 meseci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs