Iskrena

Ana Ivanović okružena zombijima (FOTO)

Najlepša teniserka sveta je trenutno sama, te otkriva kakvog dečka traži. Ljubavnim statusom se ne opterećuje, već uživa u druženju i šopingu
Vip priča
06:04h Autor:
Ana Ivanović okružena zombijima (FOTO)
Foto: Twitter / Donna Vekic

Ana Ivanović je sa svojom koleginicom iz Hrvatske Donom Vekić ovih dana uživala u noćnom provodu u Montreju. Fotografije su objavile na društvenim mrežama, a ako je suditi po njima, koleginice su se odlično provele u muškom društvu, ali i ni manje ni više, u društvu zombija.

"It's the guys lucky night", napisala je Dona ispod fotografije koju je objavila na Instagramu.

Iako je ogroman broj momaka koji bi želeli da usreće najlepšu teniserku sveta, njen emotivni status je: slobodna.

I pored toga, ona je ispunjena i srećna, te se nimalo ne opterećuje po pitanju ljubavi, i kako je i sama rekla, dozvoljava sebi da u ovim godinama (26) mašta i čeka savršenog dečka.

"Mislim da smo svi mi previše filmova odgledali i da imamo ideju o savršenom momku, ili budućem mužu - kako god. A, u stvarnosti je to malo teže izvodljivo. Barem moje iskustvo tako govori. Mislim da sam mlada i da još uvek imam pravo da maštam i da se nadam da ću upoznati tog nekog savršenog. Mada, najvažnije je da se mi razumemo, da je pametan, zanimljiv, da ima čovek šta da popriča sa njim, da je svestran i, naravno, da podržava ono čime se bavim. Neophodno je i da ja podržavam njega. A, ukoliko je još visok i zgodan - utoliko bolje", rekla je Ana za Gloriju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs