saznajte više

Prošlo je 8 godina od poslednje epizode: Gde su i šta rade glumci iz tin serije Tračara? (FOTO)

Obožavali smo seriju "Tračara" koja se prikazivala od 2007. do 2012. godine, a prati živote najbogatijih klinaca sa Aper Ist Sajda. Ajde da vidimo gde su i šta rade glumci koji su oživeli naše omiljene junake: Bler Voldorf, Čaka Besa, Serenu Van Der Vudsen i druge.

Vip priča
Autor:
Prošlo je 8 godina od poslednje epizode: Gde su i šta rade glumci iz tin serije Tračara? (FOTO)
serija "Tračara", Foto: Profimedia

1. Pen Badgli / Den Hamfri

Nakon što smo u seriji saznali da je on sve vreme bio "Tračara", Pen Bagli (34) je snimio nekoliko filmova, oženio se Dominom Kirk, danas igra u mega popularnoj Netfliksovoj seriji "Ti". Pen igra serijskog ubicu, a treća sezona je već najavljena.

2. Blejk Lajvli / Serena Van Der Vudsen

Blejk Lajvli (32) je bila zauzeta od momenta kada je završila snimanje popularne tinejdžerske serije koja prati odrastanje bogatih Njujorčana. Ne samo da je stigla da se uda za popularnog akcionog junaka i miljenika žena širom planete, Rajana Rejnoldsa koje je rodila troje dece, već je igrala u nekoliko filmova A kategorije i nastavlja da radi punom parom.

3. Lejton Mister / Bler Voldorf

Osim što uživa u braku sa miljenikom iz serije "Oranž Kaunti" Adamom Brodijem sa kojim je dobila ćerku. Mister (34) je dodala još nekoliko filmova u svoju biografiju od kada je završila sa likom Bler Voldorf. Lejton se pored glume aktivno bavi i muzikom ali je ipak gluma njena najveća strast. Trenutno igra u popularnoj seriji "Single parents".

4. Ed Vestvik / Čak Bes

Vestvik je sa svojom ulogom Čaka Besa ušao u istoriji najomiljenijih likova sa malih ekrana. Nakon završene serije, britanski glumac Ed Vestvik je glumio u serijama "Sneč" i "White Gold" 2017. godine u jeku #metoo pokreta i Ed se našao na listi onih koji su bili optuženi za zlostavljanje. Naime, nekoliko žena ga je prijavilo ali je ubrzo oslobođen svih optužbi.

5. Čejs Kreford / Nejt Arčibald

Prošlo je dosta vremena dok se Čejsu (35) nakon završene serije "Tračara" ponovo ukazala prilika da zaigra na filmu. 2014. godine je producirao i igrao glavnu ulogu u filmu "Undrafted", a odmah zatim je dobio ulogu u seriji "Blood&Oil".

Obožavani Čejs ima devojku već više od pet godina.

6. Tejlor Momsen

Mlađa sestra Dena Hamfrija, poznatija kao Mala Džej - kako su je zvali u seriji "Tračara" je od tada fokusirana na muziku i svoj bend "The Pretty Reckless". I bend je prilično popularan. Ona danas ima 27 godina.

7. Džesika Šor / Venesa Ejbrams

Bivša devojka Eda Vestvika, Džesika (33) je posle Blejk Lajvli najangažovanija glumica. Igrala je u nekoliko blokbastera, između ostalih u filmu "Pirana" ali i pored Vinsa Vona u "The Internship". Takođe se od skoro pridružila ekipi serije "Shameless".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs