Znak ljubavi

Sandra Meljničenko: Nova ekstravagantna želja supruge milijardera

Ruski milijarder Andrej Meljničenko ispuniće još jednu ekstravagantnu želju svojoj supruzi Sandri – platio je ogromnu novčanu sumu novozelandskoj vladi kako bi izbegao slanje njenog ljubimca, maltezera Vale, u karantin za životinje tokom boravka u Oklandu
Vip priča
02:26h Autor:
Sandra Meljničenko: Nova ekstravagantna želja supruge milijardera
Foto: Facebook / Aleksandra Melnichenko

U susret svom četrdeset drugom rođendanu koji je proslavio 8. marta, srpski zet Andrej Meljničenko (41) otišao je u novozelandsku severnu luku Okland. Suprug bivše modelsice Sandre Meljničenko (36), ruski milijarder koji se čvrsto drži na 56. mestu Forbsove liste najbogatijih ljudi na svetu, tamo putuje kako bi promenio farbu na skupocenoj jahti A. Andrej je naime nedavno tužio kompaniju Dulux owners i njenog vlasnika Akzoa Nobela zbog loše urađenog posla na njegovom moćnom morskom plovilu pa će sada grešku ispraviti u jednoj kompaniji u oklandskoj luci gde bi jahta trebalo da se zadrži četiri meseca, piše Story.rs.

Dok bude nadgledao početne farbarske radove, Andrej je poželeo da mu društvo prave supruga Sandra i ćerka Tara, ali neizostavni putnik na relaciji Rusija – Novi Zeland ovoga puta biće i maltezer Vala. Šarmantna supruga milijardera ne razdvaja se od svog vernog ljubimca kojeg je dobila od muža još dok su se zabavljali. Čistokrvni maltezer Vala pravi joj društvo gde god da se nađe pa se nekoliko puta našalila kako su se šapice njenog psa spustile na tlo izuzetno egzotičnih mesta kao što su Himalaji i Antarktik, gde je par svojevremeno dočekao Novu godinu. Budući da joj je psa darovao njen dragi na Dan zaljubljenih, Vala je dobila ime po Svetom Valentinu, a Andrej je želeo da njegova supruga poseduje ljubimca koji krasi mnoge kraljevske domove.

"Sandra Valu voli do smrti", navodi sajt Bornrich u svom najnovijem tekstu o popularnom džet-set paru Meljničenko. Da je reč o velikoj ljubavi govori i to što je Sandrin muž rešio da iskešira pozamašnu novčanu sumu kako bi Vala izbegla obavezni karantnin za životinje tokom prvih deset dana boravka na tlu Novog Zelanda. Tako će, ipak, u najveći grad na Novom Zelandu Meljničenkovi koji broji skoro milion i po stanovnika doleteti privatnim avionom zajedno sa svojim ljubimcem. S njima će sve vreme biti i jedan pripadnik novozelandske veterinarske inspekcije kojem će oni platiti desetodnevni nadzor nad svojim psom. Skori dolazak Sandre i Andreja sa Valom na Novi Zeland podigao je toliku prašinu da je reagovao i tamošnji ministar privrede Bris Kebel koji je morao da objasni specijalne povlastice za milionerovog psa.

"Ministarstvo ima diskreciono pravo da, od slučaja do slučaja, povremeno izdaje specijalne dozvole za biosigurnost pasa i mačaka kao i uvozne robe, ukoliko ukupna biosigurnost Novog Zelanda nije ugrožena", rekao je Kebel pokušavajući da stiša strasti zbog situacije koja, kako navode novozelandski mediji, u susednoj Australiji sigurno ne bi mogla da se dogodi budući da bi bilo obavezno da pas provede deset dana u karantinu. Tako će zahvaljujući specijalnoj povlastici koja mnogo košta, Meljničenkovi zajedno sa svojim kućnim ljubimcem uživati u gradu koji leži na pedeset devet vulkana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs