LJUBAV KOJA NE ZNA ZA GRANICE

Ana Vintur je razbucala svoj i njegov brak: Njihova vanbračna afera je izazvala neviđeni skandal! (FOTO)

Samo on je uspeo da otopi ledneo srce Ane Vintur

Vip priča
Autor:
Ana Vintur je razbucala svoj i njegov brak: Njihova vanbračna afera je izazvala neviđeni skandal! (FOTO)
Foto: Profimedia

Rođena u Londonu, od roditelja koji su bili ugledni i poštovani građani. Otac Čarls bio je urednik časopisa "London ivning standard" dok je majka bila kćerka profesora sa Harvarda.

Još u ranom detinjstvu, Ana Vintur (70), je pokazivala sklonost ka modi, pa se tako često bunila protiv školskih uniformi i nosila sopstvene kreacije. Već sa 15 godina je počela da radi u jednom butiku, a naredne godine napušta školu i prijavljuje se za program pripravnice u modnoj kući Harods.

Na zaprepašćenje roditelja, upisala je u obližnjoj školi časove mode, koje ubrzo napušta uz objašnjenje "U modu se ili razumeš ili ne."

Žestoka svađa bivših supružnika naočigled prolaznika: Ben Aflek i Dženifer Garner ostavili sve u čudu! (FOTO)

S obzirom da je paralelno čitala o novinarstvu, sa lakoćom je osvojila urednike časoposa "Harper i kraljica" i postala njihov izveštač. Iako je odlično radila svoj posao, zbog nesuglasica sa kolegama, napušta ovaj posao.

1976. godine seli se u Njujork, gde počinje da radi za jedan ugledan časopis. Ona je nametala svoja pravila i često zaobilazila i urednike. Zahvaljujući svojoj ambiciji i samouverenosti uspela je da ostvari svoj san i postane urednica Voga 1988. godine.

Ona je uspela da od Voga napravi mnogo uspešniji časopis koji se već godinama smatra modnom biblijom.

Teorija zavere ili istina: Kraljica Elizabeta II ide u penziju, princ Čarls postaje kralj za 18 meseci?

foto: Profimedia

Uporedo sa poslovnim karijerom i na polju ljubavi su počele da joj cvetaju ruže. 1983. godine, počinje da se zabavlja sa poznanikom iz Londona, dečjim psihijatrom Dejvidom Šriferom.

Njihova veza brzo je napredovala, pa su se već nakon godinu dana venčali, a uskoro i poželeli dobrodošlicu prvom detetu, sinu Čarlsu, a kasnije, 1987. godine i ćerki Ketrin.

Međutim ubrzo im brak zapada u krizu i sredinom devedesetih njihov brak postaje monoton, a mišljenja, stavovi i interesovanja počinju da se razilaze. Iako joj je bio velika podrška oni se rastaju 1999. godine.

Mediji su spekulsali da je do razvoda došlo zbog Anine afere sa investitorom Šelbijem Brajanom. Ona je to odbijala da prokomentariše, ali ipak uskoro i zvanično započinje romansu s njim, koja je opstala sve do danas.

Kad su jednog jesenjeg dana u novembru jedno drugome pružili ruku i upoznali se na gala večeri Njujork Baleta koja se održavala u Linkoln centru, oboje su još uvek bili u braku.

Sudbina je htela da to veče sednu za isti sto, a oni koji su im za njim pravili društvo kažu da je bilo više nego očigledno da su jedno drugom jako dopali.

Šelbi je u fizičkom smislu bio potpuna suprotnost Aninom suprugu Dejvidu. Visok, guste svetle kose i prodornih plavih očiju, građen poput apolona, šarmantni Teksašanin ličio je na živog Kena i privlačio ženske poglede gde god bi se pojavio.

Anini prijatelji tvrde da je on jedina osoba koja je uspela da joj izmami osmeh na lice i smekša je.

Ovu titulu nije očekivala: Mlada glumica proglašena za najmoćniju ženu godine!(FOTO)

foto: Profimedia

Vinturova i Brajan i danas žive zajedno u Njujorku, a Ana je nekoliko puta navela da joj je on velika ljubav i podrška.

Iako svoj privatni život krije od očiju javnosti i retko kada se oglašava po tom pitanju, na osnovu izjava njoj bliskih ljudi, Ana je osoba koja poseduje tipično britanski smisao za humor, da je vesela i da je kao i svaka druga majka vrlo požrtvovana i ranjiva kada su deca u pitanju.

Mnogi tvrde da njena pretencioznos dolazi iz njene stidljivosti i nesigurnosti, ali da tu stranu svoje ličnosti vešto prikriva.

Toliko se operisala da više ne liči na sebe: Šta je čuvena Monika iz Prijatelja uradila od prelepog lica! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs