Dece nikad dosta

Ponosna Neda Ukraden: Očekujem još dvoje unučadi

Nakon što je na svet došao njen prvi unuk Dušan, pevačica Neda Ukraden otkriva kako je ćerka Jelena odmah nakon porođaja obećala da će joj podariti bar još dva mališana
Vip priča
21:42h Autor:
Ponosna Neda Ukraden: Očekujem još dvoje unučadi
Foto: Kurir Arhiva

Gotovo istu onu radost koju je osetila 25. januara 2012. kada joj je ćerka Jelena Bilbija-Minović podarila unuke Aleksandru i Nedu, pevačica Neda Ukraden (63) osetila je i ove godine istog dana kada je na svet došao i maleni Dušan. Ponosna baka organizovala je proslavu kakva dolikuje tako bitnom događaju, piše Story.rs.

"Iako je bilo vreme da se Dušan rodi, dogovoreno je da to, ipak, bude na dan kada su se rodile i njegove sestre. One, inače, još nisu svesne šta se dešava, ali znaju da je stigla neka beba", počinje Neda koja u svojoj bogatoj, četrdeset tri godine dugoj karijeri, može da nađe mnogo razloga za sreću, ali ipak nijedan toliko snažan kao što je ljubav prema unucima.

"Unuci su mi dali jednu divnu snagu, mladost i energiju koja meni predstavlja posebnu pokretačku snagu. Naravno, kao i hiljade mladih širom Balkana koji posećuju moje koncerte", zadovoljno ističe pevačica koja iza sebe ima dvadeset tri albuma, a kako najavljuje, sledeći će objaviti naredne jeseni. Do tada, oslanja se na još jedno obećanje svoje ćerke.

"Oduševila sam se kada mi je Jelena nakon porođaja saopštila da želi još dvoje dece. Na samu tu pomisao, ja sam najsrećnija osoba na svetu jer dece nikad dosta", zaključuje Neda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Neda Ukraden