Iskrena priča

Isidora Bjelica: Najvažnije lekcije naučila sam na najteži način

Tek što je sa dramaturgom Nebojšom Pajkićem proslavila dve decenije braka, književnica Isidora Bjelica evocira uspomene na njihovo venčanje, priča o tome koliko su jedno drugo promenili, ali i kakva joj je podrška bio suprug tokom izlečenja od opake bolesti
Vip priča
20:46h Autor:
Foto: Fonet

Nakon što je iza sebe ostavila najtežu godinu do sada, u životu književnice Isidore Bjelice (46) ima mnogo više mesta za radosti i slavlje.

 

Dvadeset drugog januara navršile su se dve decenije braka sa dramaturgom Nebojšom Pajkićem (62), što su njih dvoje obeležili na sebi svojstven način i to u društvu najdražih gostiju, ćerke Vile Evanđeline (12) i sina Lava Gligorija (18), piše Story.rs.

 

"Tačno na taj dan nas četvoro izašli smo na jednu malu organsku, zdravu večeru. Nikad nisam bila za velika slavlja, a taj datum je, ipak, trebalo obeležiti", rekla je Isidora za Story.

 

Upravo porodica bila joj je najveća podrška kada je prošle godine početkom marta morala da se suoči sa opakom bolešću, kancerom jajnika. Danas je naša poznata spisateljica dokaz kako su vera i konstantan rad na sebi ne samo put ka izlečenju, već i održavanju iskrenog odnosa punog ljubavi sa najbližima.

 

Na pitanje da li se preispituje o svemu što je zajedno sa svojim najbližima proživela, o tome šta je bilo i šta je moglo da bude, književnica ističe da to stalno radi jer je to nekako u opisu radnog mesta pisca, ali dodaje i  da je neke najvažnije lekcije naučila na najteži način.

 

"To vam je nekako u opisu radnog mesta pisca, ponajpre preispituje sebe i svoj život. Nažalost, ljubav se ne uči u školama, tako da sam neke najvažnije lekcije naučila na najteži način. U brak sam ušla sa dvadeset šest godina i bez ikakve predstave kako se emocije neguju i čuvaju. Bila sam klinka koja je sanjala o preteranoj ljubavi i nisam shvatala da ako imate primedbe na partnera, treba da popravite sebe kako bi se i on popravio", rekla je Isidora.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...