Iskrena

Klaudija Šifer: Zahvaljujući kosi zaradila sam bogatstvo!

Mislim da je za moj uspeh prvenstveno zaslužna moja kosa i ne planiram da menjam frizuru. Zahvaljujući kosi sam i zaradila bogatstvo, izjavila je manekenska zvezda 90-ih godina
Vip priča
12:28h
Klaudija Šifer: Zahvaljujući kosi zaradila sam bogatstvo!
Foto: Fonet

Neodoljiva Klaudija Šifer (Claudia Schiffer) u intervijuu za britansko izdanje magazina "Vogue" izjavila je kako nikad ne bi menjala svoju frizuru.

Manekenska zvezda 90-ih godina, koja i danas izgleda sjajno, za britansko izdanje modne biblije rekla je kako joj je njena duga plava kosa tokom godina postala zaštitni znak, zahvaljujući kojoj je dobila mnoge prestižne poslove i zaradila dosta novca.

"Mislim da je za moj uspeh prvenstveno zaslužna moja kosa i ne planiram da mijenjam frizuru. Zahvaljujući kosi sam i zaradila bogatstvo", izjavila je Klaudija.

Bivši supermodel priznala je kako dosta vremena, posvećuje ulepšavanju i nezi svoje kose.

"S obzirom da je moja kosa moj zaštitni znak, veoma je dobro negujem. Na svake tri sedmice se farbam, a pre svakog pranja obavezno stavljam masku za negu kose", kaže manekenka.

Podsetimo da je Klaudija Šifer ušla i u Ginisovu knjigu rekorda kao model koji je najviše puta bio na naslovnim stranama modnih časopisa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs