Romansa

Soraja: Istina je da sam se zaljubila u Rusa!

Soraja Vučelić je prvo na Kopaoniku doživela neprijatnost kada je izvesni Vladimir udario kolima, ali nakon toga se desila ljubav koja joj je ispunila sve želje
Šuška se 09.01.2014. - 10:13h Autor: pressonline
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Novogodišnji praznici za Soraju Vučelić su očigledno bili fatalni, jer je starleta na Kopaoniku upoznala momka u kog se zaljubila na prvi pogled i odmah započela ljubavnu romansu.

 

Kako se saznaje, kada je stigla na poznatu planinu, Vladimir (32), koji je inače iz Rusije, svojim automobilom je udario u Sorajin, a čim su ostvarili prvi kontakt, desila se ljubav, te su uplovili u vezu.

 

- Nakon što su ostvarili prvi kontakt, Soraja i Vladimir, koji je poreklom Rus, dogovorili su se da sledećeg dana odu na piće, a on se starleti veoma dopao. Odmah su shvatili da imaju dosta zajedničkih tema, a ljubav na prvi pogled je kulminirala ljubavnom romansom - izjavio je izvor blizak starleti i dodao da je Vladimir pozvao Soraju da ode sa njim u Rusiju.

 

- Vladimir je biznismen koji se bavi građevinom, a koliko mu se Soraja dopala, pokazuje i podatak da ju je pozvao da dođe kod njega u Rusiju i da otpočnu zajednički život. Međutim, Soraja je njegov poziv morala da odbije jer je već unapred imala isplanirane obaveze, a i ne želi da brza jer se ipak kratko znaju. On se vratio u Rusiju, ali su non-stop u kontaktu i svakako će se uskoro opet sastati - dodaje izvor blizak Soraji.

 

Vučelićeva je potvrdila ova saznanja, ali ništa više nije htela da odaje.

 

- Istina je da sam se zaljubila. Međutim, ne bih još uvek ništa govorila o tome. Poznato je da ja ne pričam o svojim momcima, ali ono što je bitno jeste da sam stvarno srećna i zadovoljna - izjavila je Soraja.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...