Ljubav i svađa poznatih

Razvodi i raskidi koji su tresli 2013. godinu

Na izmaku stare godine, podsećamo se velikih ljubavi koje su se ove godine neslavno završile razlazom. Stojkovići, Seve i Milan, Leontina i Filip više nisu u ljubavi
Šuška se
14:18h Autor:
Razvodi i raskidi koji su tresli 2013. godinu
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

O njihovim ljubavima smo znali sve, kako su se upoznali, zavoleli, pratili smo glamurozne svadbe, ali i bili uz njihove prve bračne korake. Sada imamo priliku da vidimo i koji su to razvodi koji su obeležili godinu.

Jedan do dramatičnijih razvoda u 2013. godini je razvod Bojane i Vladimira Stojkovića. Golman je tvrdio u medijima da ga je supruga varala sa Branislavom Đurđevićem koji je inače prvi čovek Skupštine košarkaškog kluba „Crvena Zvezda“, a ona je oštro demantovala tu priču. Vladimir je bez njenog znanja krstio sina Lava, pa je to dodatno zakomplikovalo njihov već narušen odnos. Upućeni tvrde da njih dvoje razgovaraju samo preko Lavovih dadilja.

Samo tri godine je bilo dovoljno da se okonča brak Leontine Vukomanović i Filipa Pata. Njihov brak nije funkcionisao onako kako su oni zamišljali pa su stavili tačku na ljubav. Trogodišnja ćerka Lucija je prema odluci suda pripala majci, a Filip je potražio utehu u anonimnoj pevačici koja je izgleda i bila pravi razlog rastanka pevačice i muzičara.

Iako je dugo važilo pravilo da su sportisti najbolji za brak, Mateja Kežman je to demantovao. On je uspeo za kratko vreme da „zarati“ sa suprugom Emilijom sa kojom ima četvoro dece, ali i da dobije još jednog sina sa novom izabranicom Marijom Perković i to baš na dan kada mu je bivša supruga „čestitala“ – papirima za razvod. Razočarana Emilija je, zatražila da joj isplati 100 miliona dinara iako su se prvobitno dogovorili da će imovinu podeliti van suda. Prema nekim spekulacijama, Mateji ne cevtaju ruže ni u ljubavi sa Marijom pa se već neko vreme nagađa da njih dvoje nisu više zajedno.

Rastanak Severine i Milana

, iako nisu bili zvanično venčani, je u 2013. godini izazvao „buru“. Iako to nije bio prvi put da se rastaju, definitivno je bio poslednji. Drama koja je usledila posle okončanja velike ljubavi između hrvatske pevačice i srpskog privrednika, traje i danas. Njih dvoje nisu štedeli reči, a ni dela. Borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom je pod budnim okom javnosti, a prema poslednjim vestima, Severina je otkrila da njena majka Ana misli da Popović nije „muškarac“, ali da ona i dalje veruje u ljubav.

Rada Manojlović i Milan Stanković

su bili par čiju su ljubav mnogi dovodili u pitanje. Sve je počelo sa raznim glasinama da Rada vara Milana, pa onda da je Milan prevario Radu, dok na kraju nisu oni sami stavili tačku na njihovu vezu. Neke glasine vezane za prevaru ovog para i danas se mogu pročitati na novinskim stranama, ali izvesno je da je njihova veza završena u ovoj godini.

Burnu vezu Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović, prekidali su u nekoliko navrata tokom 2013. godine. Pomirenja su dolazila nakon nekoliko meseci razdvojenosti, ali ovaj put se navodi da od venčanja definitivno nema ništa. Početak nove godine par će dočekati razdovojeno, ali kada su ovo dvoje u pitnjanju, pomirenja su više nego izvesna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs