Zabrinuta

Ana Nikolić angažovala dodatno obezbeđenje zbog straha od Mande Popović

Pevačica je brojno pojačala obezbeđenje za svoj nastup tokom novogodišnje noći u jednom beogradskom hotelu, jer se plaši novog napada
Šuška se
15:42h Autor:
Ana Nikolić angažovala dodatno obezbeđenje zbog straha od Mande Popović
Foto: Kurir / Nemanja Pančić

Popularnu pevačicu Anu Nikolić u novogodišnjoj noći čuvaće pojačano obezbeđenje zbog straha, jer ju je letos na Crnogorskom primorju u hotelskoj sobi prebila Manda Popović, devojka Ćazima Osmanija. Pevačica je angažovala lične telohranitelje još pre nekoliko meseci, ali će je tokom noći uoči Nove godine u nešto većem broju pratiti u stopu kako ne bi došlo do nepredviđenih okolnosti.

- Obezbeđenje će te večeri dežurati ispred njene sobe u hotelu „Hajat“, gde će Ana nastupati jer se fizički napad na pevačicu dogodio upravo u hotelu, samo u Crnoj Gori. Gotovo da je sigurno da Manda neće ponovo napasti, budući da je u toku i sudski spor, ali Nikolićeva nije želela da razmišlja o svojoj bezbednosti dok radi, niti da sebi pokvari ijedan momenat tokom novogodišnjeg dočeka - kaže izvor blizak pevačici.

Ana se u poslednje vreme poprilično povukla iz javnog života, pa je čak svela na minimum i komunikaciju s najbližim saradnicima i prijateljima.

Nedeljama nije izlazila iz stana bez preke potrebe, a kad bi i morala negde da ode, nije to činila bez pratnje momaka koji je strogo čuvaju i prate na nastupima u Srbiji i regionu. Promenila je broj telefona i veoma vodi računa o tome gde, šta i s kim priča kako se ne bi uvalila u neke nove nevolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs