Rešile nesuglasice

Prevazišle svađe: Tanja kuma Slavici!

Na svadbi sa fudbalerom Vladom Avramovim Slavici Ćukteraš svedok će biti Tanja Savić
Šuška se
04:58h Autor:
Prevazišle svađe: Tanja kuma Slavici!
Foto: Kurir Arhiva

Na svadbi sa fudbalerom Vladom Avramovim Slavici Ćukteraš svedok će biti Tanja Savić. Na ovaj način dve pevačice će na viši nivo podići svoj odnos koji se tokom poslednjih osam godina kretao od najboljih drugarica do zakletih neprijatelja i nazad.

"Slavica za prvu polovinu sledeće godine planira venčanje za fudbalera Kaljarija Vladu Avramova. Odlučna je da joj Tanja bude kuma, što je već i ispričala najužem krugu svojih prijatelja", rekao je izvor blizak pevačici.

Do Slavičinog komentara na ovu priču nismo došli, ali je zato Tanja na pitanje da li je moguće da će se okumiti posle sedam godina ćutanja i svađa rekla:

"Moguće je, jer nas dve nikada nismo bile neprijatelji jedna drugoj. To između nas bila je dečja nesuglasica. Sada smo izuzetno prisne i jedna za drugu smo tu u pola noći, šta god da treba".

Podsećanja radi, dve pevačice su zakopale ratne sekire kada se Tanja početkom 2013. vratila u Srbiju. Slavica je pozvala Savićevu da joj čestita rođenje drugog sina, posle čega su se i videle i rešile sve razmirice. Slavica je ovo potvrdila u jednoj TV emisiji.

"Dugo smo razgovarale. Tanja je dosta sazrela", rekla je Slavica.

Inače, pokušaj da pomiri dve pevačice imao je svojevremeno i Saša Popović, koji im je 2010. godine predložio duet. Smatrao je, između ostalog, da bi taj čin mogao biti i dobar marketinški potez. Obe su ga, međutim, kategorično odbile.

"Novac nema nikakvog značaja, jer ne mogu protiv sebe i nema tih para zbog kojih bih pristala na saradnju sa Slavicom. Ne može se novcem kupiti sve, a snove mogu da ostvarim i bez tog dueta", kategorična je tada bila Tanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs