Muke duple Škorpije

Melina Džinović: Bila sam patološki ljubomorna na početku braka sa Harisom

Nakon burne ljubavi sa početka braka, Haris Džinović i njegova mlada supruga Melina uživaju u mirnoj bračnoj plovidbi već punih deset godina
Šuška se
20:30h Autor:
Melina Džinović: Bila sam patološki ljubomorna na početku braka sa Harisom
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Melina, popularna modna kreatorka i žena Harisa Džinovića priznaje da joj je dugo trebalo da savlada velike nalete ljubomore sa početka braka.

"Ja sam dupla škorpija, i bila sam patološki ljubomorna, a kada luda zaljubljenost pređe u stabilnu ljubav, desi vam se savršen mir. Verovatno postoje hirovite žene kojima je stabilnost dosadna, ali meni je baš ovako dobro."

Kada su se upoznali Melina je imala samo 23 godine, i kako je u srećnom braku sa Hrisom već deset godina, ona smatra da ništa nije propustila tokom tih godina.

"Naprotiv, samo sam dobila. Jer, taj period od dvadesete do tridesete, u kom se svi nekako izgube, meni je prošao u osnivanju porodice, odgajanju dece. Srećom pa je muž već bio uspešan te nisam morala da prolazim njegovo ostvarivanje. U braku sa Harisom putujem i sama, i sa njim, izlazim, familija je uz mene, deca rastu, muž me voli i pazi, stvarno ne vidim nijednu stvar koja mi ne ide u korist."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs