Treba joj pauza

Selena Gomez: Moram da se posvetim sebi!

Mlada pevačica je otkazala predstojeće koncerte na turneji zbog praznika, ali u javnosti se spekuliše da je pravi razlog otkazivanja slaba prodaja karata
Šuška se
12:26h Autor:
Selena Gomez: Moram da se posvetim sebi!
Foto: AP

Bivša devojka Džastina Bibera Selena Gomez je odlučila da otkaže australijski i azijski deo svoje turneje. Mlada pevačica je objasnila da se na ovaj korak odlučila jer sada mora da se fokusira na sebe.

- Moji obožavaoci su mi veoma važni i nikad ne bih poželela da ih razočaram. Ali postalo je jasno meni i onima koji su mi bliski da nakon što sam godinama stavljala posao na prvo mesto, moram na neko vreme da se posvetim sebi kako bih bila najbolja osoba što mogu - navela je ona u zvaničnom saopštenju.

Iako su se fanovi zabrinuli za Selenu, izvori kažu da nema razloga za to:

- Selena je dobro, odlično se oseća. Raduje se što će provesti praznike sa svojom porodicom.

Selena je nedavno održala 55 koncerata u Sjedinjenim Američkim Državama i Evropi u okviru svoje turneje Stars Dens, a nakon toga trebalo je da održi još 13 koncerata širom Azije i Australije.

- Već šest meseci je na putu i jednostavno je spremna da provede neko vreme kod kuće sa porodicom. Neprestano radi otkako je imala 15 godina i sada želi da izdvoji neko vreme za sebe - objasnio je izvor.

Ipak, u javnosti se spekuliše da je pravi razlog otkazivanja koncerata loša zainteresovanost publike i slaba prodaja karata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs