Uskoro mama

Ivana Đerisilo: Super se osećam u trudnoći!

Šta će mi papir? Da mi država potvrdi kako volim nekoga, poručila je uz osmeh odbojkašica i devojka Ognjena Kajganića, inagovestila da nema nameru da ponovo staje na ludi kamen
Šuška se 06.12.2013. - 14:51h
Foto: Kurir Arhiva

Odbojkašica Ivana Đerisilo (30) potvrdila je da ona i rukometaš Ognjen Kajganić (37) uskoro postaju roditelji.

 

- Osećam se super u trudnoći i svakoj ženi bih poželela isto, ali ipak ne bih dalje detaljisala na tu temu - kaže Ivana i dodaje da je Ognjen izuzetno brižan prema njoj.

 

Zbog nje neretko osveži svoje kulinarske sposobnosti, pa veoma vodi računa o tome šta će pripremiti za dnevne obroke. Njihov odnos uveliko podseća na bračni život pa zato Ivana tvrdi da nema nameru da se ponovo uda.

 

- Šta će mi papir? Da mi država potvrdi kako volim nekoga - dodala je kroz osmeh šarmantna odbojkašica koja odlično podnosi trudnoću.

 

Inače, i Ivana i Ognjen imaju brak iza sebe. Ivana je bila udata za rukometaša Crvene zvezde Borisa Stankovića, nakon čega je bila u višegodišnjoj romansi sa plivačem Miloradom Čavićem.

 

Ognjen Kajganić je nakon braka sa voditeljkom TV Pink Aleksandrom Jeftanović bio u vezi sa njenom koleginicom sa TV Prva Marijom Kilibardom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...