Brižan otac

Dragan Jovanović: Test izdržljivosti za ćerkine udvarače

Kada me je jedan klinac pitao da ga upoznam s ćerkom, rekao sam mu da pre toga mora da pešači sa mnom do Čigote. Pristao je bez oklevanja, popeli smo se na vrh, ali je posle toga naglo izgubio interesovanje za Anđelu, priča glumac
Šuška se
08:36h Autor:
Dragan Jovanović: Test izdržljivosti za ćerkine udvarače
Foto: Kurir Arhiva

Iako glumac Dragan Jovanović kaže da nije ljubomoran otac, to ne znači da je udvaračima njegove ćerke Anđele (21) lako. Trudi se da bude strog i brižan. Ipak, priznaje da put do liberalnog i modernog tate nije bio jednostavan i kratak.

- Jedan klinac me je pitao da ga upoznam s kćerkom. Video je negde njenu sliku i mnogo mu se svidela. „Ok“, rekao sam mu, „ali pre toga moraš da pešačiš sa mnom do Čigote. Naći ćemo se u šest na recepciji hotela na Zlatiboru“. Pristao je bez oklevanja i hrabro izdržao sve napore. Popeli smo se na vrh, ali je posle toga on naglo izgubio interesovanje za Anđelu. Prirodno je da moja kćerka ima dečka. Ako je dobar za nju, dobar je i meni. Nisam od onih koji svakom mladiću nađu manu - priča Dragan.

Najmlađem članu porodice Jovanović, takođe glumici, prijalo je očevo zaštitničko ponašanje. Tako je znala kako uvek može da se osloni na njega.

- Veoma sam vezana za roditelje. Sa mamom, što je i prirodno, imam intenzivniji odnos, dok se s tatom bolje razumem. Bez mnogo reči, dovoljan je samo jedan pogled da se nas dvoje sporazumemo. Ima poverenja u mene i to je najvažnije. Tako je bilo i kad sam bila mlađa. Vozio me je na žurke, rođendane, koncerte. Ja sam insistirala na tome, ne on. Znam da u svakom trenutku mogu da se oslonim na njega. Nisam primetila kod njega ljubomoru prema mladićima iz mog okruženja. Možda to vešto krije, ali sigurno nikome nije zavrtao uši što mi je prišao ili nešto dobacio - kaže Anđela koja je jedini nesporazum sa ocem imala kada je saopštila da će upisati glumu.

Dragan se tome usprotivio, ali je popustio kada se Anđela iz prve upisala na klasu Dragana Petrovića Peleta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs