Da li ste saglasni?

Obuci se i nađi pravi posao: Voditelj isprozivao slavnu lepoticu! (FOTO, VIDEO)

Svake godine, po jedna atraktivna i poznata devojka snimi izuzetno seksi reklamu za kalendar Love Advent, ali ovog decembra nije sve proteklo samo u divljenju savršenom telu

Šuška se
13:20h Autor:
Obuci se i nađi pravi posao: Voditelj isprozivao slavnu lepoticu! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP / Evan Agostini

Emili Ratajkovski, lepotica koja se proslavila đuskanjem u spotu za pesmu "Blurred Lines" i uspešno gradi i manekensku i glumačku karijeru ima novog kritičara. U pitanju je britanski televizijski voditelj Pirs Morgan, koji nije oduševljen njenom provokativnom reklamom, piše Glossy.

"Na Instagramu je objavila nešto o tome kako je ovo neverovatno osnažujuće za feministkinje", rekao je Morgan. "Zaboga, obuci nešto i nađi pravi posao! Ne znam šta je ona tačno. Svetska ku*va?"

Moderno i hrabro: Emili Ratajkovski u haljini koja više otkriva nego pokriva! (FOTO)

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nakon što su vesti o ovom komentaru munjevito obišle društvene mreže i pokrenule na Tviteru raspravu o feminizmu i seksepilu, ubrzo se oglasila i sama manekenka. Ona je demantovala da je ikada rekla da njen seksi snimak, na kom se golišava igra špagetama, ima neke veze s feminizmom.

"Ali sada je važno napomenuti da je govoriti ženama šta da rade sa svojim telom i seksualnošću klasičan seksizam. Ja imam mišljenja o feminizmu i, takođe, radim seksi snimanja. Hvala!" završila je lepotica.

Uzdrmala Holivud: Blicevi su sevali na sve strane kad je stigla Emili Ratajkovski! (FOTO)

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ovo nije prvi put da Morgan govori javno o Ratajkovskoj u negativnom konteksu. Ranije ju je kritikovao jer je za Božić prijateljima i članovima porodice slala čestitke sa svojim golišavim fotografijama, a svojevremeno je imao i javnu raspravu na društvenim mrežama s Kim Kardašijan. U tom slučaju su razlog bili - golišavi selfiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs