Nataša Bekvalac se udaje na Ibici: Roditelji i ćerka Hana nisu pozvani na svadbu!

Pevačica će otputovati nekoliko dana pre venčanja na Ibicu, gde će organizovati devojačko veče

Šuška se
13:06h Autor:
Nataša Bekvalac se udaje na Ibici: Roditelji i ćerka Hana nisu pozvani na svadbu!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pevačica Nataša Bekvalac izgovoriće sudbonosno da izabraniku Luki Lazukiću na svoj rođendan, 25. septembra, a kao i prethodna dva građanska braka, i ovaj će sklopiti bez prisustva roditelja, ali i bez ćerke Hane, tvrde mediji.

Panonska barbika se užurbano priprema za svadbu, koja će biti u luksuznoj vili na Ibici za tačno trideset ljudi, a domaća štampa piše da je ona odlučila da ćerku ne povede na venčanje, jer joj je bitnije da ona ostane u Beogradu kako ne bi zapostavila obaveze u školi.

Pevačica će otputovati nekoliko dana pre venčanja na Ibicu, gde će organizovati devojačko veče, dok će ostali Natašini i Lukini gosti doputovati na ovu destinaciju tačno na dan svadbe. "Luka i Nataša su razgovarali o tome i shvatili su da je najbolje da ne vode decu. Iako je prvobitna ideja bila da se na venčanju pojave Hana i njegova ćerka iz prvog braka Ira, njih dvoje su se ipak dogovorili da odustanu od te zamisli. Hani je počela škola, a Nataša ne želi da ona propušta obaveze koje ima. Devojčicu će čuvati Natašini roditelji, koji takođe neće prisustvovati venčanju, na kojem će od najbližih članova porodice biti samo sestre", kaže izvor.

Sve oči su bile uprte u Nikol Kidman: Pogledajte zašto je sinoć bila zvezda večeri! (FOTO)

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Muzička zvezda nije uspela da sakrije od javnosti da će uploviti u treći brak, ali je i više nego očigledna njena sreća što će na proleće roditi ćerku. Iako je u poslednje vreme dežurni kritičari prozivaju zbog toga što se udaje po treći put, Nataša ne pridaje previše značaja tome. "Njoj je najvažnija sreća njene ćerke Hane. Iako ima samo deset godina, ona je veoma zrela i samostalna devojčica. Obožava svoju majku i podržava svaku njenu odluku. Nataša je sa njom uvek pričala o svemu, tako da je Hana uvek znala Natašine planove koji su uticali i na njen život. Luka joj se veoma dopada i odmah ga je zavolela. Njih dvoje se odlično slažu, a Hana je presrećna što će uskoro dobiti sestru", dodaje izvor.

Rada Manojlović prestravljena: Harisu pozlilo na bini, završio u Hitnoj!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs