Ekonomično

U šopingu: Verica Rakočević pazari na buvljaku

Ja volim da kupujem na buvljaku, tamo svašta možete da nađete, rekla je modna kreatorka
Šuška se 30.10.2013. - 18:05h
Foto: Kurir

Dok bi mnogi kada pogledaju Vericu Rakočević, rekli da ona svoje stvari kupuje samo u renomiranim prodajnim radnjama, poznata modna kreatorka, ipak, većinu garderobe kupuje na buvljaku.

 

Naime, Verica je proteklog vikenda viđena kako obilazi tezge na buvljoj pijaci u Bubanj potoku i isprobava čizme, a kako kaže, pazarila je samo muf od jagnjećeg krzna i papuče od jagnjeće kože.

 

"Vericu Rakočević redovno možete videti kako obilazi buvlju pijacu u Bubanj potoku. Ona je stalno nasmejana i pažljivo posmatra sve stvari koje je interesuju. U poslednje vreme uglavnom dolazi u pratnji svog supruga.

 

Proteklog vikenda video sam je kako isprobava čizme. Zastala je kod jedne tezge, gde su, moram priznati, odlične čizme i jedne je probala. Nisam siguran da li ih je kupila, ja sam je posle izgubio iz vida, jer sam otišao svojim poslom", izjavio je za „Alo!“ izvor koji se istog dana kada i Verica našao na ovoj buvljoj pijaci.

 

Povodom toga, modna kreatorka je izjavila: "Nisam kupila čizme, već muf od jagnjećeg krzna i papuče od jagnjeće kože. Za te papuče bih u gradu dala 100 evra, a ovde sam ih kupila mnogo jeftinije. Čizme „Harli Dejvidson“ sam probala, ali ih nisam kupila. Htela sam da kupim kožni prsluk, moj muž kaže da se to zove prsljak, ali je bio jako skup, 10.000 dinara i ja nisam imala pare. Ali kupiću ga sledeće nedelje. Ja volim da kupujem na buvljaku, tamo svašta možete da nađete. Moja drugarica je kupila sliku za 300 evra, a prodala je za ...".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...