Voli mlađe

Miranda Ker i Orlando Blum se razvode zbog Džastina Bibera?

Manekenka je svog sina naučila da kaže Biber groznica, a Orlando je čuo kako njegova još uvek zakonita supruga flertuje sa tinejdž zvezdom, od koje je starija 9 godina
Šuška se
00:54h
Miranda Ker i Orlando Blum se razvode zbog Džastina Bibera?

Dok Majli Sajrus (Miley Cyrus) celom svetu želi da dokaže kako više nije mala devojčica tako što se od Diznijeve princeze tranformisala u divljakušu mešajući imidž Rijane, Madone i Lejdi Gage, Džastin Biber (Justin Bieber) to radi malo drugačije. Miranda Ker i Orlando Blum šokirali su svet prošlog vikenda najavljujući da više neće živeti zajedno, a priča se da je toj njihovoj odluci kumovao upravo mlađani Biber.

Miranda i Džastin upoznali su se novembra 2012. godine na Victoria’s Secret šou gde je australijska menekenka defilovala modnom pistom, a pevač je nastupao. Časopis Sunday People prenosi kako su njih dvoje satima razgovarali nakon tog događaja.

“Orlando je čuo kako su njih dvoje flertovali i nije bio nimalo srećan zbog toga. Miranda je oduvek tvrdila kako voli Džastinovu muziku. Ona je svog sina naučila kako da kaže "Bieber fever", ali to je izgleda stvorilo probleme”, objašnjava jedan insajder.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs