Ne žele da priznaju

Holivud u neverici: Ona je nova devojka Breda Pita! (FOTO)

Iako je ove glasine odbacila kao smešne, glumica je uhvaćena sa najpopularnijim plavušanom
Šuška se
11:26h Autor: ,
Holivud u neverici: Ona je nova devojka Breda Pita! (FOTO)
Foto: Profimedia

U septembru prošle godine, Bred Pit i Anđelina Džoli objavili su da se rastaju, što je definitivno bila jedna od glavnih tema medija u drugoj polovini 2016 godine.

Odnos slavnog para tek se nedavno poboljšao - mesecima su borili ljutu bitku oko starateljstva i podele imovine, a Pit je prošao kroz pravi pakao nakon optužbi da je fizički zlostavljao svoju decu usled upotrebe narkotika i alkohola.

Njegov život konačno je miran i stabilan, a to bi mogla biti zasluga i njegove nove devojke, makar sudeći po pisanju stranih medija. Naime, britanska štampa piše da Bred ipak jeste u ljubavi s glumicom s kojom je dovođen u vezu u aprilu ove godine - Sijenom Miler!

Stiglo izvinjenje nakon 12 godina, Dženifer Aniston u šoku: Bred Pit moli za oproštaj!

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Iako je par primećen kako tokom jednog gala događaja razmenjuje nežnosti, lepa glumica je ove navode demantovala i odbacila kao "smešne".

"Bred i Sijena su izgledali veoma slobodno. Nisam mogao da poverujem - ljubili su se u VIP prostoriji kafića Rabbit Hole", rekao je izvor za Daily Star Online.

Glumci su, inače, nedavno izašli na večeru u Los Anđelesu, a tridesetpetogodišnja Britanka je u intervjuu koji je nekoliko dana kasnije dala istakla da neće udostojiti odgovora navode o vezi s Bredom.

Očajnički potez Anđeline Džoli: Ovim pokušava da vrati Breda? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs