Posrednik u ljubavi

Anu i Ivana spojio fizioterapeut?

Najzaslužniji za novu ljubav Ane Ivanović je fizioteraeut koji radi s njom, ali i s mladim košarkašem
Šuška se
13:08h Autor:
Anu i Ivana spojio fizioterapeut?
Foto: Fonet

Nedavno je procurela informacija da su Ana Ivanović i Ivan Paunić u emotivnoj vezi, što su nam najpre nagovestile poruke koje je košarkaš ostavljao na svom Tviter profilu za vreme Aninih mečeva, a nedugo potom stigla je i zvanična potvrda zaljubljenog para.

“Uživamo, podržavamo se međusobno i to je dovoljno za sada”, kratko, ali jasno rekao je košarkaš Fuenlabrade.

Najzaslužniji za novu ljubav Ane Ivanović je fizioteraeut koji radi s njom, ali i s mladim košarkašem, kako Blic saznaje.

Ana i Ivan su se zvanično upoznali pre malo više od mesec dana, fizioterapeuta u jednoj novobeogradskoj ambulanti. Odmah su otpočeli vezu i dok je Ana uspela da ne otkrije previše, Paunić je bio otvoreniji. On je trenutno u Španiji, gde igra i živi u Madridu. Zanimljivo je da Ana ima kuću u Španiji, pa će se možda tokom njene pauze između turnira i naći tamo.

Teniserka je nedavno izjavila kako joj je najveća želja da osnuje porodicu i da na vreme dobije decu. S druge strane, Ivan važi za svojevrsnog zavodnika, kako na sportskoj tako i na džet-set sceni.

Pre Ivanovićeve zabavljao sa starletom Stanijom, a puno se pričalo da je bio i sa pevačicom Milicom Pavlović. Takođe, još na početku karijere bio je u vezi sa odbojkašicom Aleksandrom Crnčević.

Ana je nedavno raskinula vezu sa Markom Stilitanom, dobrim prijateljem Novaka Đokovića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs