Svadba oko Božića

Romantičan i praktičan: Bred Pit nagovorio Anđelinu da potpiše predbračni ugovor!

Predbračni ugovor jednog od najlepših parova u svetu poznatih sadrži čak 101 stranicu, a u njemu su se Bred i Anđa dogovorili da svoje bogatstvo u slučaju razvoda dele onako kako je bilo pre sklapanja braka
Šuška se
12:30h Autor:
Romantičan i praktičan: Bred Pit nagovorio Anđelinu da potpiše predbračni ugovor!
Foto: Reuters

Popularni holivudski glumački par Bred Pit i Anđelina Džoli potpisali su predbračni ugovor u vrednosti od 380 miliona dolara, a svadbu planiraju oko Božića.

Predbračni ugovor jednog od najlepših parova u svetu poznatih sadrži čak 101 stranicu, a u njemu su se Bred i Anđa dogovorili da svoje bogatstvo u slučaju razvoda dele onako kako je bilo pre sklapanja braka. Naime, Bred Pit će uzeti nazad svojih 209 miliona dolara, dok će Anđa uzeti 171 milion.

Sem što su se dogovorili oko podele novca, deliće i starateljstvo nad decom.

"Anđelina je oduvek oklevala kada je predbračni ugovor bio u pitanju, ali je Bred uspeo da je nagovori. On je jako romantičan, ali je i vrlo praktičan. Posebno jer su oboje bili u braku pre ovoga i znaju kako teški razvodi mogu biti", kaže izvor blizak paru.

Inače, Anđelina i Bred želeli su da se venčaju u Francuskoj, ali je to nemoguće jer nisu državljani ove zemlje. Ipak, par je našao kompromisno rešenje pa će deo ceremonije da se odigra u njihovoj kući u Francuskoj, a drugi deo na Havajima.

Izvor dodaje da su deca jako uzbuđena zbog venčanja, a posebno im se dopada što će se sve odigrati oko Božića. Žele da svadbu provedu uz kamin i mnogo ukrasa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs