U dilemi

Adam Levin planira dva venčanja sa Behati Prinslu?

Frontmen benda Maroon 5 verio se sa manekenkom iz Namibije u Julu, a njih dvoje od tada razmišlja gde da održe ceremoniju venčanja.
Šuška se
00:56h Autor:
Adam Levin planira dva venčanja sa Behati Prinslu?
Foto: AP

Pevač sastava Maroon 5, Adam Levin i manekenka brenda Wictoria Secreet, Behati Prinslu, svoju vezu krunisali su veridbom.

Zaljubljeni par dvoumio se između organizovanja venčanja u Los Anđelesu - gde žive, ili u Behatinoj domovini, Namibiji, budući da bi njenim roditeljima mnogo značilo da se venčanje obavi po afričkim običajima.

Adam je, međutim, osmislio da se održe dve ceremonije kako bi obema porodicama otklonio bilo kakve poteškoće što se tiče puta.

"Dugo je razmišljao o tome da li venčanje treba da se održi u Los Anđelesu ili u Namibiji budući da njeni roditelji žele venčanje po afričkim običajima iako imaju puno razumevanja i jasno im je da bi ono podrazumevalo brojne poteškoće za prijatelje mladenaca kao i Adamovu porodicu".

Zgodni sudija pevačkog takmičenja The Voice zaprosio je Behati - sa kojom je u vezi od maja 2012. godine - u julu na romantičnoj lokaciji u Los Anđelesu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs