Ljubav cveta

Filip Panajotović: Ljubav preko žice odlično funkcioniše!

Poznati maneken otkriva detalje svoje veze na daljinu sa Stanijom, kao i to da su shvatili koliko se vole i koliko su jedno drugom bitni
Šuška se
17:34h Autor:
Filip Panajotović: Ljubav preko žice odlično funkcioniše!
Foto: Twitter / Filip Panajotovic

Popularni učesnik rijalitija “Farma“, maneken Filip Panajotović na seoskom imanju u Lisovićima, nije osvojio novčanu nagradu, ali je osvojio srce farmerke Stanije Dobrojević.

Mladi par je romansu započeo pod svetlima reflektora, a nakon završetka rijalitija, koji je za njih bio sudbonosan, otpočeli su zajednički život. Romantični trenuci su se nizali, a zaljubljeni par je privlačio pažnju javnosti svaki put kada bi se negde pojavio skupa. Šarmantni maneken i njegova izabranica planiraju brak, ali pritisci i izazovi, kojima odoleva njihova veza, ponekad su toliko jaki da su svađe neizbežne. Na sreću, Filip i Stanija uvek nađu zajednički jezik i razreše nesuglasice, čak i kada ih razdvaja hiljade kilometara.

Naime, starleta je otputovala u Ameriku, rešena da se posveti karijeri, a sa Filipom je svakodnevno u kontaktu putem “Skajpa”. Rastanak im je teško pao, ali je i očvrsnuo njihovu ljubav, kada su prebrodili prvu krizu.

"Istina je da smo se posvađali dva dana pre Stanijinog odlaska u Ameriku, ali smo srećni što smo sada stvarno nikad jači. Voleo bih da do svađe nikada nije ni došlo, ali to je daleko iza nas, jednostavno smo shvatili koliko smo jedno drugome bitni i koliko se volimo", rekao je Filip

Mladom manekenu veoma nedostaje devojka, a pre njenog puta svaki slobodan trenutak koristio je da joj pokaže svoje emocije i naklonost. Obasipao ju je pažnjom, sa željom da se oseća kao najvoljenija žena na svetu.

"Naravno, Stanija mi jako nedostaje svakog dana, otkako smo odvojeni. Kada ste sa nekim nerazdvojni po čitav dan, nije lako da se naviknete da vas dele hiljade kilometara. Rastanak nam je bio jako težak i emotivan, kao i kod svih ljudi koji se vole kao nas dvoje, a moraju da provedu neko vreme jedno bez drugog. Iskreno da vam kažem, ljubav preko žice odlično funkcioniše, čujemo se bukvalno na svakih sat vremena i naša veza je čvršća nego ikad".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs