Kraljevsko venčanje u 2014. godini

Princ Hari se ženi: Kresida prebrodila strah od ulaska u kraljevsku porodicu

Riđokosi princ želi brak sa plavokosom plesačicom jer je jedina lepotica neobuzdanijeg i slobodnijeg duha od njegovog
Šuška se
19:16h Autor:
Princ Hari se ženi: Kresida prebrodila strah od ulaska u kraljevsku porodicu
Foto: AP

Britanski princ Hari odlučio je da se oženi svojom devojkom Kresidom Bonas (24), piše britanski Telegraf pozivajući se na prinčeve prijatelje.

Kresida je, kako kažu, konačno prebrodila svoje strahove od ulaska u kraljevsku porodicu i njih dvoje je navodno počelo da planira put ka venčanju.

List navodi da riđokosi princ, pripadnik britanskih oružanih snaga koji je prošle godine četiri meseca bio na frontu u Afganistanu, više ne priča ni o čemu drugom već samo o braku i deci.

Princ Hari će naredne godine napuniti 30 godina. Njegova devojka je šest godina mlađa.

Hari, kojeg zovu parti princ želi brak s Kresidom jer je jedina lepotica neobuzdanijeg i slobodnijeg duha od njegovog.

Hari se zaljubio u Kresidu prilikom prvog susreta. Upoznala ih je 2012. njegova sestra od strica, Fergina kći, princeza Juđin. Odmah je počeo da prosi Kresidu i nastavio da to čini do danas, gotovo svaki dan.

Njene prijateljice kažu da Kresida voli Harija, ali da misli da je premlada za udaju i za dužnosti u kraljevskoj porodic koje će joj oduzeti svaku privatnost i slobodu.

Par se promenio od Harijevog povratka iz Avganista. Mesecima su kontaktirali samo telefonom i kad su se ponovno sreli, romansa je procvetala, ali na nov način.

Umesto ludovanja po klubovima i noćnih letova privatnim avionom na egzotična ostrva, Hari i Kresida su počeli da prvode večeri u bioskopu, s prijateljima, u kući. I dalje su živahni, vole da plešu. Kresida je studirala ples na Univerzitetu u Lidsu i diplomirala na konzervatorijumu Triniti Laban.

Njena porodica je direktno povezana s kraljem Edvardom VII i su veseli, zabavni ljudi, boemi, i princ Hari ih obožava.

Kresidina majka je ledi Meri Gaj Kurzon, a njen otac je biznismen Džefri Bonas koji je treći muiž njene majke.

Kresidina polusestra Pandora je dizajnerka koja radi za Vivijen Vestud, polubrat DŽejkob Anstruter Gog Kaltorp je zvezda pola i plejboj, polusestra Isabela s kojom je Kresida najbliža, udala se za sina vlasnika kompanije Virdžn, ser Ričarda Bransona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs