još ne planiraju svadbu

Vlada Vuksanović se useljava kod Nataše Bekvalac

Za svoje bliske prijatelje će prirediti malu zabavu u novom prostoru, a slaviće dve stvari, veridbu i useljenje
Šuška se
01:08h Autor:
Vlada Vuksanović se useljava kod Nataše Bekvalac
Foto: Tviter / Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović u decembru će žurkom proslaviti veridbu, a par će tada početi i zajednički život.

Prijatelji para kažu da njih dvoje ne planiraju svadbu, kao i da ne žure da počnu da žive zajedno.

"Investitori su obavestili Natašu da će krajem godine moći da se useli u svoj stan od 200 kvadrata. Sa njom će odmah početi da živi i Vlada, jer oni sada ne žive zajedno. Njih dvoje su imali intimnu veridbu na Ibici, a za svoje bliske prijatelje će prirediti malu zabavu u novom prostoru, prilikom useljenja. U stvari, slaviće dve stvari, veridbu i useljenje", kaže izvor blizak paru.

Pevačica je sa ponosom nedavno pokazala blistavi verenički prsten, koji joj je Vlada dao na Ibici. Maneken ga je kupio u Srbiji, a potraga za njim je trajala čak sedam dana.

"Vlada nije želeo ništa da prepusti slučaju, pa je dugo birao prsten koji bi se svideo Nataši. Kako je već poznato, ona je bila oduševljena", nastavlja on.

Nataša i Vlada vezu su započeli prošle godine. Upoznala ih je Kristina, Natašina sestra s kojom je Vlada bio u rialitiju Survivor. Posle turbulentnih godinu dana, više prekida i mirenja, na istom mestu na kojem su i počeli svoju vezu, Nataša je u suzama rekla Vladi da.

Kako kažu prijatelji para, Vladu vole svi članovi porodice Bekvalac, jer je on dobar dečko. Inače, Vladu su upoznali još pre nekoliko meseci.

"Ako je Nataša srećna i ja sam srećan, ona je moja ćerka", kratko je rekao Dragoljub Bekvalac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs