Nema pomirenja

Kloi Kardašijan dobija pola miliona dolara za svaku godinu braka!

Prema detaljima predbračnog ugovora koji su potpisali Kloi Kardašijan i Lamar Odom, ona dobija pola miliona dolara za svaku godinu braka, dodatni bonus od dva miliona dolara za četiri godine, kao i dva automobila
Šuška se
19:44h Autor:
Kloi Kardašijan dobija pola miliona dolara za svaku godinu braka!
Foto: AP

Posljednjih šest nedelja su bile prilično teške za Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian), ali je sada napokon prihvatila da mora da se razvde od supruga Lamara Odoma. Ali, predbračni ugovor joj jamči bonus od dva milona dolara za četiri godine.

Posrnula NBA zvezda ne želi da se leči od zavisnosti od droga, a Kloi je osramotio serijom preljuba, piše časopis People. Kloi Kardašijan, koja već nedeljama živi odvojeno od muža, navodno je napokon prihvatila da ne može da ostane više u braku.

"Ne čini se da će doći do pomirenja. U ovom trenutku je jednostavno sve otišlo predaleko, pa je razvod neizbežan. Pre dve godine Kloi je verovala da će biti u braku sa dvoje dece", otkriva prijateljica.

Kloi je u sredu uklonila prezime Odom sa profila na Tviteru napisavši: "Zapamtite da ste uvek hrabriji nego što verujete. Ja sam hrabra zbog vas. Hrabri me ljubav koju mi dajete. Sve što vam treba je ljubav".

Kloi će dobiti dva miliona dolara za četiri godine braka sa Lamarom Odomom. Poznato je nakon što su objavljeni detalji njihovog predbračnog ugovora po kojem ona dobija pola miliona dolara za svaku godinu braka, dodatni bonus od dva miliona dolara za četiri godine, kao i dva automobila, piše Us Weekly.

Kad su se Lamar i Kloi venčali, on je imao četvorogodišnji ugovor od 33 miliona dolara sa Los Anđeles Lakersima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs