Porodična drama

Dara Bubamara: Uplašena sam zbog tatine operacije

Pevačica je nedavno ponovo prošla kroz još jednu traumatičnu životnu situaciju, pošto je njen otac, Mića Adžić, završio na operacionom stolu
Šuška se
13:10h Autor:
Dara Bubamara: Uplašena sam zbog tatine operacije
Foto: Kurir

Otac Dare Bubamare, Mića Adžić, nedavno je operisan, a iako se radilo samo o rutinskoj operaciji, pevačica se neminovno prisetila poslednjih trenutaka sa majkom Micom, koja je preminula u bolnici.

"Tata je, kao svi stariji ljudi, imao kataraktu. Nije operisan u Novom Sadu, već u Beogradu. Sve je prošlo kako treba, jer to i nije ništa strašno. Ipak, malo sam se uplašila jer sam izgubila majku i sad imam samo njega. Hvala bogu, sad je sve u redu", kaže Dara Bubamara za Kurir.

Pre dve godine pevačicina majka je preminula u novosadskoj bolnici u kojoj je i radila. Imala je povišen šećer i visok pritisak, a neposredno pred smrt operisala je kamen u žuči. Iako se posle operacije dobro osećala, stanje joj se naglo pogoršalo.

Dara je tada komentarisala kako je bitno da se, uprkos svemu, njena majka, ipak, nije namučila i da je umrla okružena ljudima sa kojima je provela radni vek. Od tog trenutka nju i manji zdravstveni problem njenog oca uznemiri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs