Nerazdvojne sestre

Rada Manojlović: Moja sestra bolje procenjuje ljude, mene mogu da prevare

Mlada folk pevačica otkriva da je nerazdvojna od mlađe sestre Marije, prema kojoj je preuzela ulogu majke, ali koju rado posluša jer je, kako kaže, emotivno zrelija
Šuška se
19:10h
Rada Manojlović: Moja sestra bolje procenjuje ljude, mene mogu da prevare
Foto: Kurir Dragan Kadić

Jedna od najpopularnijih pevačica na našoj sceni, Rada Manojlović, u zajedničkom intervjuu sa mlađom sestrom Marijom, otkriva da su toliko vezane da u šali kažu da su pomišljale da se udaju za dva rođena brata.

Zbog relativno male razlike u godinama, ove dve sestre se nikada nisu razdvajale u detinjstvu, čak šta više, Rada naglašava da je svoju sestru vodila svuda sa sobom.

"Nema razdvajanja jer ko se oženi s njom, taj je i sa mnom u braku i obrnuto! Možda bi se i udale za dva brata. - kroz smeh," kaže Rada dok se priseća svog detinjstva u selu Četereže.

Kada je reč o zrelosti, ova mlada pevačica jasno ističe da ima zreliji stav kada su životne, a i finansijske odluke u pitanju, mada sestra Marija dominira na nekim drugim poljima iako je mlađa.

"Mudrija sam od nje kada je reč o finansijama i nekim životnim odlukama, ali ona je emotivno mnogo zrelija i u ljubavi donosi bolje poteze jer pametnije procenjuje ljude od mene. Mene mogu da prevare, ali nju nema šanse!"

Rada otkriva da potiče iz muzikalne porodice, jer i njen otac, kako kaže, jako lepo peva ali se tim nikad nije bavio. Takođe, i brat po ocu, Nenad, se bavi muzikom.

"Nenad, naš brat po ocu, koji je 10 godina stariji od nas, dugo se bavi pevanjem. Nas dvoje već dugo tražimo duet, ali veoma je teško pogoditi tematiku za brata i sestru. On bi zabavnjake, a ja ga vučem na narodnjake jer znam šta prolazi kod publike i zato mu kažem: ‘’Da ja pevam samo ono što volim i dalje bih bila u Četerežu.’’

Marija ističe da su je pogađali razni natpisi tokom Radine karijere, naročito na početku.

"Bilo mi je strašno kada bih videla kako je slikaju kada joj se slučajno zadigne suknja, a najviše mi je bilo neprijatno zbog tate. Ali, više ne obraćam pažnju na to. Ipak, ni sada ne bih volela da je gledam golu u novinama jer smo tako vaspitane."

I ako je Rada starija od Marije, ova lepa pevačica ne strepi za sestrine emotivne izbore, čak sta više ima iI da nauči po nešto od sestre: "Marija je u stabilnoj vezi već sedam godina. Iz njihovog odnosa učim kako par treba da se ponaša u vezi."

Na pitanje kakvog dečka priželjkuje za sestru, Marija odgovara: "Samo nekog normalnog ko može da je prati i razume, a ne da je guši i maltretira. Da bude srećna kraj njega jer ona stvarno ništa ne traži od momka. Ako dobije i upola od onog što daje, ja ću biti presrećna."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs