Skandal u najavi?

Kraljica Elizabeta tražila oproštaj od naroda: Smeštena u kućni pritvor?!

Dvorsko osoblje je kontaktiralo princa Čarlsa i prestolonaslednik je rekao da će rešiti problem
Šuška se
00:36h Autor:
Kraljica Elizabeta tražila oproštaj od naroda: Smeštena u kućni pritvor?!
Foto: Reuters / Peter Nicholls

Kraljica Elizabeta je stavljena u "kućni pritvor" od strane kraljevske porodice i nije joj dozvoljeno da se pojavi u javnosti nakon pokušaja da razotkrije globalnu mrežu "najmračnijih sila" tokom snimanja njene Božićne poruke za 2016. godinu, tvrdi insajder BBC-a.

Jasno u nevolji, kraljica je navela imena ličnosti iz establišmenta koji su krivi za "najstrašnije zločine nad našim najugroženijima, našom decom". Kraljica je zatražila oproštaj što ih nije razotrkila ranije, i zamolila svoje podanike da razumeju da je kraljevska porodica jednostavno uradila ono što je bilo potrebno kako bi osigurala svoj opstanak, prenosi Mirrorspectrum.com.

Osoblje BBC produkcije i dvorski savetnici su požurili da otkažu snimanje, ali ne pre nego što je kraljica izrazila mračne strahove da će 2017. godina biti "godina klanja kakvo nismo videli od Drugog svetskog rata", jer zlonamerne snage, globalna elita, su spremni na rat da bi ostvarili svoje ciljeve.

Snimanje Božićne poruke je otkazano u ovom trenutku, kaže insajder, a osoblju BBC produkcije se hitno obratio direktor. On je rekao da je upozoren od strane rukovodilaca BBC-ja da Šef države "previše priča u poslednje vreme" i da "svi moramo izbrisati iz naših sećanja sve što smo čuli i da se pomirimo sa tim."

Sada je potpuno očigledno: Na koga to liči princeza Šarlot? (FOTO)

Foto: AP / Dominic Lipinski
Foto: AP / Dominic Lipinski

On je reakao da neće biti skandala pod njegovim nadzorom.

Dvorsko osoblje je kontaktiralo princa Čarlsa i prestolonaslednik je rekao da će "rešiti problem". Jasno je da rešavanje problema uključuje stavljanje kraljice Elizabete u kraljevski "kućni pritvor", kako bi joj se zabranili javni nastupi dok joj se ponovo ne bude moglo verovati da neće ponovo govoriti tako otvoreno.

Nekoliko sati kasnije, posle ručka, na produkcijsom setu je rečeno da će kraljica Elizabeta ispuniti očekivanja i snimiti drugu Božićnu poruku.

Od snimanja govora, kraljica Elizabeta se nije pojavila na svim svojim tradicionalnim javnim nastupima, pozivajući se na "prehladu".

Princ Hari ima novu devojku, Elizabeta je već ne podnosi: Snajka ima 3 velike mane! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs