Izmišljena i netačna laž?

Devojka Tonija Cetinskog: Laž je da me je Toni udario!

Devojka hrvatskog pevača, Dubravka Dujak ističe da je Toni svakodnevno obasipa pažnjom i poštovanjem, i demantuje priče da je došlo do fizičkog obračuna između njih dvoje
Šuška se
09:48h Autor:
Devojka Tonija Cetinskog: Laž je da me je Toni udario!
Foto: Kurir

Ranije u toku dana, beogradske medije je preplavila informacija o incidentu na jednom od poznatih splavova koji je navodno izazvao hrvatski pevač Toni Cetinski kada je fizički napao svoju devojku Dubravku Dujak.

Povodom ovoga oglasila se Dubravka.

"Informacija koja se pojavila u medijima je izmišljena i netačna laž, kojoj je očigledno cilj da naruši pozitivan imidž Tonija Cetinskog, a samim tim i naš odnos. Ovim putem odbacujem ove, kao i sve eventualne teške i neumesne optužbe o nasilnosti Tonija Cetinskog, te odgovorno tvrdim kako nije došlo do ikakvog fizičkog obračuna između Tonija i mene lično. Toni nikada nije niti bi naudio ikome, posebno ne sebi bliskim osobama koje svakodnevno obasipa pažnjom i poštovanjem", izjavila je za Dnevnik.hr Dubravka i tako odbacila tvrdnje pojedinih medija.

Naime, u medije je procurela vest da je tokom noćnog provoda na jednom od beogradskih splavova, hrvatski pevač, kako pričaju očevici, iskalio bes na svojoj devojci Dubravki Dujak, na šta je reagovalo obezbeđenje, zamolivši ih da napuste klub.

"Bili smo smešteni za stolom pored Tonija Cetinskog i njegove devojke u petak na splavu. Sa Tonijem i njegovom pratiljom je bio još jedan par. Svi smo se super provodili, a oni su bili neverovatno raspoloženi. U jednom trenutku kada smo se okrenuli, Cetinski je šutnuo svoju devojku u stražnjicu, a ona se izbezumila. Svi smo pratili šta se dešava. Da li je ovo video neko iz obezbeđenja ili je neko od gostiju reagovao, ne znam. Ono što znam je da je obezbeđenje nakon jednog minuta došlo do njihovog stola i zamolilo Cetinskog i njegovu devojku da napuste splav", rekao je izvor sa lica mesta za Alo i dodao da je hrvatski pevač bez pogovora izašao napolje.

"Odmah pošto im je obezbeđenje prišlo, Cetinski i njegova devojka pokupili su stvari. Ipak, članovi obezbeđenja ostali su neumoljivi i insistirali da i par koji je bio sa njima napusti splav", završava priču izvor.

PR služba hrvatskog pevača je negirala pomenuti događaj.

"U petak Toni i njegova partnerka uopšte nisu izašli u toj kombinaciji. Gospodin Cetinski nikada nije bio nasilan prema ženama, pa ni prema svojoj devojci."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs