Poljubac

Zaskočila ga pred celim svetom: Zbog ovog je pevač ostao bez supruge! (FOTO, VIDEO)

Nisam od onih koji vole da budu sami, priznala je Dženifer Lopez
Šuška se
04:40h Autor:
Zaskočila ga pred celim svetom: Zbog ovog je pevač ostao bez supruge! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Samo dan nakon što je Dženifer Lopez strastveno poljubila bivšeg muža Marka Entonija, njega je ostavila supruga. E news saznaje kako je Šenon De Lima ostavila slavnog muzičara nakon dve godine braka.

Šenon (28) se nije pojavila na dodeli Latin Gremi nagrada, a Dženifer Lopez je iskoristila priliku pa je tokom nastupa poljubila Marka Entonija (48).

Mark Entoni je pokušao da "ublaži" ovaj poljubac tako što je na Instagramu objavio nekoliko fotografija na kojima se ljubi sa svojim prijateljima, poručujući da poljubac sa bivšom nije ništa novo i neobično za njega.

Lopezova je raskinula dugogodišnju vezu sa Kasperom Smartom još u avgustu ove godine, jer se ispostavilo da je plesač varao već izvesno vreme.

"Nisam od onih ljudi koji vole da budu sami. Nije me sramota da to priznam. Mislim da svi moramo da budemo to što jesmo," izjavila je Džej Lo još 2014. godine.

Iako fanovi već sad sabiraju dva i dva, Beni Medina, menadžer popularne pevačice navodi za TMZ da se Dženifer i Mark nisu pomirili.

Međutim, u poslednje vreme slavni par sve više vremena provodi zajedno: učestvovali su zajedno na besplatnom koncertu u Majamiju, a rade i na novom projektu - albumu na španskom jeziku.

Volela ga i davala mu pare: Varao najzgodniju ženu na planeti, ostao i bez nje i bez novca! (FOTO)

A photo posted by Marc Anthony (@marcanthony) on Oct 30, 2016 at 12:40pm PDT

Izgleda da Mark nije imao mnogo vremena za svoju sadašnju suprugu.

Entoni i Šenon su se venčali u novebru 2014. godine, a pre toga su se zabavljali pune dve godine. Njihovo poslednje javno pojavljivanje bilo je u avgustu, takođe na koncertu Dženifer Lopez.

Zahvalna Bogu što je muž prevario: Ceo život joj se promenio iz korena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs