Veliki vernik

Ceca ozdravila zbog čudesnog manastira Rajinovac

Pevačicina sestra Lidija i zet Predrag pomolili su se za njeno zdravlje na ovom svetom mestu kod Grocke, nakon čega se pevačica oseća mnogo bolje
Šuška se 23.09.2013. - 09:25h Autor: Alo!
Foto: Kurir

Iscrpljenost je bila razlog zašto se Ceca Ražnatović nije pojavila na sudu, a izvori bliski pevačici kažu da se oseća bolje zahvaljujući manastiru Rajinovac kod Grocke, gde su se za njeno zdravlje pomolili sestra Lidija Veličković Ocokoljić i zet Predrag Ocokoljić.

 

Naime, oni su u ovaj manastir u blizini Beograda došli na bdenje uoči Male Gospojine, koje je služilo sedam sveštenika i patrijarh srpski Irinej.

 

U manastir je trebalo da dođe i Svetlana Ražnatović, ali je bila sprečena.

 

“Ceca svake godine dolazi u manastir na slavu Mala Gospojina, jer je veliki vernik. Dok je bila u kućnom pritvoru, ona je dosta čitala duhovnu literaturu i postila, tako da dosta drži do pravoslavnih običaja“, kaže izvor našeg lista.

 

Zbog velike gužve na bdenju, na kojem je bilo oko 200 ljudi, od kojih nisu svi mogli da stanu unutra, Cecina sestra i zet su stajali blizu vrata, a kasnije su se pričestili. Kako „Alo!” saznaje, Ražnatovićeva često dolazi u manastir Rajinovac u društvu porodice i prijatelja, jer voli da se druži sa monahom, protosinđelom Stefanom Šarićem. Srpska pevačica je sa njim odranije veliki prijatelj, kao i sa i sedam starih monahinja.

 

“Monahinje su je veoma dobro prihvatile i ona njih. Ljudi su se privikli na njene dolaske, tako da se sada ne iznenade kada je vide“, rekao je jedan meštanin.

 

U svetinju sa početka 15. veka, poznatu po ikoni Svete Bogorodice, Ceca dolazi kada god oseti potrebu, a posebno voli da vodi duge razgovore sa svojim duhovnikom, kojeg smatra izuzetno inteligentnom osobom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...