ODLUČAN U ISTRAZI

Princ Vilijam kreće u potragu za ubicama majke Dajane?

Stariji sin je čvrsto odlučio da sazna šta se zaista desilo kobne noći kada je ostao bez majke, pišu britanski mediji
Šuška se
02:30h Autor:
Princ Vilijam kreće u potragu za ubicama majke Dajane?
Foto: Fonet

Kada je odlučio da prestane da radi u vojsci, princ Vilijam (Prince William) je kao razlog naveo želju da se bavi humanitarnim radom, ali i da pomogne supruzi u podizanju malog naslednika. Ipak, izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde drugačije. Princ Vilijam je navodno od vojske odustao kako bi se posvetio potrazi za ubicama njegove majke Lejdi Dajane (Lady Diana).

Otkad je u avgustu Skotland Jard objavio kako su sudar u kom su poginuli princeza Dajana i Dodi Fajed (Dodi Fayed) zapravo inscenirali operativci Britanskih specijalnih snaga, stariji princ je odlučio da preuzme stvar u svoje ruke.

O tragičnoj smrti princeze Dajane godinama su pisali mnogi stručnjaci, a nedavno je knjigu o dvostrukom ubistvu izdao i Alan Pouer (Alan Power). U toj knjizi o slučaju govore ljudi bliski neimenovanom vojniku koji je navodno bio deo zavere, a prema njihovim tvrdnjama Dajana je ubijena kako bi bila ućutkana, jer je previše znala i blatila svog bivšeg supruga Čarlsa (Prince Charles).

Iako je od smrti Lejdi Dajane prošlo 16 godina, nagađanjima o njenim poslednjim satima života nema kraja. Otac Dodija Fajeda, milijarder Muhamed (Mohamed Abdel Moneim Al-Fayed) je do sada potrošio minimum milajardu funti kako bi dokazao da smrt njegovog sina i princeze nije bila slučajnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs