Postaje majka?

Povlači se sa terena: Ana Ivanović trudna?

Kao razlog navela je povredu šake i podatak da mora da operiše ranije povređeni prst, ali strani mediji spekulišu da novopečeni bračni par čeka prinovu
Šuška se
07:34h Autor:
Povlači se sa terena: Ana Ivanović trudna?
Foto: Instagram Printscreen / Anaivanovic

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović objavila je u utorak tužnu vest da se povlači sa terena na neko vreme.

Kao razlog, trenutno 31. teniserka sveta, navela je povredu šake, ali i podatak da mora da operiše ranije povređeni prst.

"Nažalost, zbog toga što mi se vratila povreda šake, savetovano mi je od strane lekara da se na izvesno vreme povučem sa takmičenja, kako bih se oporavila i povratila maksimalnu snagu.

Takođe sam odlagala operaciju povređenog prsta, koji sam polomila na Australijan Openu prošle godine i to je nešto što ću morati da uradim u narednim nedeljama", navela je Ivanovićeva u pismu javnosti.

Ipak, pojedini strani mediji spekulišu da je Ana Ivanović trudna i da je to razlog zašto se povlači sa terena.Ivanovićeva se 12. jula venčala u Veneciji sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.Posle venčanja učestvovala je na Olimpijskim igrama u Riju, ali je ispala već u prvom kolu. Zbog povrede je izgubila i u prvom kolu US Opena. U narednom periodu biće jasnije da li se zaista radi o povredama ili će bračni par Švajnštajger uskoro postati roditelji.

Sportska elegancija Ane Ivanović: Dama u svakoj prilici! (FOTO)

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 13, 2016 at 11:46am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs