Preporučeno da uspori tempo

Ceca mora da nosi holter!

Ražnatovićki lekari zbog problema s pritiskom preporučili da izbegava stresne situacije i da se što više odmara
Šuška se 21.09.2013. - 11:57h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Svetlana Ceca Ražnatović moraće da nosi holter kako bi lekari utvrdili da li ima ozbiljne probleme s kardiovaskularnim sistemom. Ona je u četvrtak hitno prebačena u Kliničko-bolnički centar Dr Dragiša Mišović na Dedinju, gde je pregledana na kardiovaskularnoj klinici.

 

"Ceca je primljena u četvrtak, nešto posle 11 sati. Bila je iscrpljena, žalila se na slabost i malaksalost. Imala je jaku aritmiju. Posle detaljnih pregleda, lekari su ustanovili da postoji sumnja da ima srčane tegobe. Za početak moraće da nosi holter kako bi lekari precizno mogli da utvrde koji je uzrok njenog lošeg zdravstvenog stanja", kaže izvor Kurira.

 

Pevačici je preporučeno da uspori tempo, ali i da se nikako ne izlaže stresu.

 

"Lekari su joj savetovali da izbegava stresne situacije i atmosferu koja može da joj izazove napetost jer je to presudan faktor koji utiče na pogoršanje stanja kad je reč o krvnom pritisku. Upozorena je da mora da se odmara, kao i da ne sme da se igra s takvim stvarima jer može da joj se pogorša stanje," dodaje on.

 

Ceca je, podsetimo, u četvrtak osetila malaksalost, zbog koje gotovo da nije mogla da stoji na nogama, kao i jaku aritmiju.

 

"Nije se najbolje osećala u prethodnih nekoliko dana", otkrio je suprug njene sestre Lidije Predrag Ocokoljić. Navodi se da će se Ceca u narednih nekoliko dana dogovoriti s lekarima kad da joj stave holter, koji će morati da nosi 24 sata."

 

Prvi sledeći nastup folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović zakazan je za 28. septembar u Nišu. Nišlije zasad ne treba da brinu jer će pevačica učiniti sve da posluša lekare i da se oporavi za spektakl koji im priprema.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...