Nesuđene princeze

Potencijalne žene princa Vilijama: Da nije bilo Kejt, one bi završile na britanskom dvoru! (FOTO)

Šta bi bilo da nema Kejt? Da je veza kojim slučajem propala, a Vilijam tražio neku drugu partnerku? Britanski mediji pozabavili su se tom temom i pronašli potencijalne princeze
Šuška se
12:44h Autor:
Potencijalne žene princa Vilijama: Da nije bilo Kejt, one bi završile na britanskom dvoru! (FOTO)
Foto: Reuters / Eddie Keogh

Princ Vilijam uživa u braku s predivnom Kejt Midlton. Dobili su dvoje dece i par su iz snova. Ali, šta bi bilo da nema Kejt? Da je veza kojim slučajem propala, a Vilijam tražio neku drugu partnerku? Britanski mediji pozabavili su se tom temom i pronašli potencijalne princeze.

Sve je počelo sa kraljem Edvardom VIII

Kada je 1936. godine kralj Edvard VIII abdicirao kako bi se venčao sa Volis Simpson, britanska imperija je osporavala taj brak. Iako je brak ocrnio celu monarhiju, dvoje supružnika je potvrdilo da ljubav ne poznaje granice i od trenutka njihovog sudbonosnog "Da" stvari su se itekako promenile.

Skandal promenio britansku istoriju: Zbog ljubavnice se odrekao krune i naroda! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, prinčevima Vilijamu i Hariju dopušteno je da se venčaju iz ljubavi, pa njihova voljena ne mora da bude plave krvi. Donosimo vam listu žena koje je Vilijam mogao da oženi da nije bilo vojvotkinje Kejt.

Sve devojke dobro znaju da se princeza udaje za kraljevića. Engleski princ i švedska princeza? Tako bi bilo da se Vilijam venčao sa švedskom princezom Medlin. Princeza Medlin je predivna, a još bitnije je što u sebi ima kraljevske krvi. To je sve što je potrebno u ovakvoj ljubavnoj priči. Princeza je vrlo inteligentna, poseduje diplomu iz istorije umetnosti, profesionalna je jahačica, a poznata je i po humanitarnim akcijama. Savršena mlada i savršena za ovu listu.

Švedska princeza Viktorija i njen princ sa sela: Burna prošlost buduće kraljice! (FOTO)

Šeril Kol jedna je od sledećih kandidatkinja. Problematična tinejdžerka koja se provlačila kroz srednju školu, odrasla je u mladu i zgodnu plesačicu. Uskoro se pojavila i u brojnim reklamama, a ponela je i neke titule i nagrade na modnim takmičenjima. Kasnije se udala i otišla u potpuno drugom smeru. Ali, Britanci je vole zbog lepote i uglađenosti, pa bi sigurno bila osveženje u kraljevskoj porodici.

Ipak zažalila što se udala: Pevačica nije uspela da spasi brak, razvod posle 18 meseci! (FOTO)

Šarlota Kaziragi provela je svoje detinjstvo na kraljevskom dvoru. Drugo je dete princeze Karoline od Hanovera. Bavi se pisanjem, a i urednica je u jednom modnom magazinu, idealno za buduću kraljicu i suprugu princa Vilijama. Prava je modna ikona.

Tragedija Karoline od Hanovera: Tri puta na udaru prokletstva Grimaldija! (FOTO)

Popi Delevinj je poznata manekenka iz Londona. Rođena je u visokom društvu i jedna je od najmalađih članova Britanskog modnog veća. Njena porodica poznata je po visokim pozicijama u politici. Njen spoj moći, glamura i politike bila bi savršena pozicija buduće engleske kraljice.

Strani mediji navode i Viktoriju Bekam, kao i glumice Džesiku Bil i Natali Dormer.

Laži, spletke i ucene: Svi šokantni detalji iz života Kejt Midlton!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs