Odlučno se bori sa glasinama tabloida

Hrabra Dženifer Aniston: Očajnički želi da postane mama

Popularna glumica već godinu dana pokušava da zatrudni, a kako bi se što bolje pripremila za majčinstvo, poslednjih meseci manje radi
Šuška se
07:14h Autor:
Hrabra Dženifer Aniston: Očajnički želi da postane mama
Foto: Reuters

Poznata 44-godišnja glumica Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) za svog verenika Džastina (Justin Theroux) ima samo reči hvale, naglasivši da se oni odavno osećaju kao da su u braku. O njihovom venčanju se dosta pisalo u poslednje vreme, ali po svemu sudeći njega neće biti u skorije vreme. Sada je nešto drugo preokupiralo glumičinu pažnju i energiju, što je uticalo na to da se poslu posveti u manjoj meri - priprema se za majčinstvo.

Tabloidi već godinama objavljuju kako je Dženi trudna, što glumicu izuzetno nervira jer već godinu dana pokušava da ostane u drugom stanju. Glumica je namerno smanjila obim svog posla kako bi povećala šanse da zatrudni ali joj to ne polazi za rukom, kako prenosi The Mail Online.

“Džen namerno manje radi u prethodnih par meseci kako bi se pripremila za majčinstvo. Ona se hrabro nosi sa glasinama, ali time maskira svoju očajničku želju da postane mama”, otkriva jedan insajder.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs