Naljutio devojku

Stojković opet sam!

Stojkovićevu devojku je naljutilo to što mu je u kafani naručena pesma Imam ljubav, al kome da je dam, i šuškanja da je posvećena njegovoj bivšoj ženi
Šuška se
03:54h
Stojković opet sam!
Foto: Kurir

Vladimir Stojković raskinuo je sa svojom novom devojkom već posle nekoliko nedelja zabavljanja. Naime, njega je ostavila Dejana Živković kada je saznala da je golman naručio pesmu na jednom splavu i posvetio je bivšoj supruzi Bojani Rajić. Naime, Vladimir je prošlog petka, posle utakmice Srbija - Hrvatska izašao sa društvom i, specijalno za njega, bila je naručena numera "Imam ljubav, ali kome da je dam".

"Dok se on veselio uz ovu pesmu mnogi su komentarisali da svaka reč opisuje njegovu i Bojaninu situaciju. To je bio jedan od razloga da se njegova devojka naljuti i da se posvađaju", kažu upućeni.

Na početku su non stop bili zajedno, a onda su počeli da navode da se ne viđaju zbog poslovnih obaveza, da bi se sve češće dešavala situacija da on izađe sa svojim društvom, a onda Dejana posle nekoliko dana sa svojim. Prestali su i na društvenim mrežama da ispoljavaju emocije...

Glavni razlog za svađu je to što je Dejana pročitala u novinama da je Stojke naručio pesmu, koja ga podseća na Bojanu, a zatim su joj to potvrdili ljudi koji su to veče bili na splavu. On je potvrdio da je pesma bila naručena za njega, ali da je nije posvetio bivšoj ženi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs