Ljubavna priča

Adrijana Lima našla novu ljubav: U zagrljaju mladog fudbalera! (FOTO)

Adrijana je raskinula sa bivšim dečkom, bokserom Džoom Tomasom, i odmah našla novu ljubav
Šuška se
15:28h Autor:
Adrijana Lima našla novu ljubav: U zagrljaju mladog fudbalera! (FOTO)
Foto: AP

Zgodni Džo Tomas nedavno je istakao da se raduje tome što će ostatak svog života provesti pored lepe Brazilke i da je ona ljubav njegovog života, ali nedugo potom njihovoj vezi došao je kraj... Međutim, mediji pišu da je ona već našla novog dečka!

Prvi muškarac s kojim se Adrijana Lima pojavljivala u javnosti nakon razvoda od Marka Jarića ipak nije njen Gospodin Pravi, piše Story.rs

Tridesetpetogodišnja manekenka i instruktor boksa Veliki Džo raskinuli su nakon godinu dana ljubavi, javljaju američki mediji, a o tome svedoči i činjenica da je Adrijana obrisala sve njihove zajedničke fotografije sa svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Adrijana Lima prokomentarisala fotografiju Marka Jarića: On je ignorisao!

"U poslednje vreme su imali probleme", rekao je izvor blizak(bivšem) paru.

Adrijana i Džo su poslednji put viđeni zajedno na Kanskom festivalu, u maju 2016, kada su razmenjivali zaljubljene poglede i svugde išli zagrljeni.

Ipak, izgleda da Adrijana nakon raskida ne pati - već danima objavljuje prelepe fotografije nastale tokom odmora na Mikonosu... A svetski mediji pišu da je sreću našla u zagrljaju poznatog evropskog fudbalera Samija Kedire!

Na internetu su se pojavile fotografije Adrijane i Samija na plaži, a s njima letovanje provode i Robert Levandovski i njegova supruga Ana.

Adrijana Lima na Mikonosu: Zgodna Brazilka u mini crvenom bikiniju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs