Tajna izgleda

Kim Kardašijan: Sve hiruške intervencije na telu i licu

Od težine tela, preko obima poznata rijaliti zvezda se potpuno promenila od njene prve pojave na malim ekranima do danas
Šuška se
16:36h Autor:
Kim Kardašijan: Sve hiruške intervencije na telu i licu
Foto: Beta

Od kada je prvi put zakoračila u svet Holivuda, Kim Kardašijan, rijaliti zvezda i od skoro majka male Nort Vest, svoj izgled je dosta promenila i to zahvaljujući brojnim korekcijama na licu i telu.

ZadnjicaO njenoj velikoj zadnjici se najviše pisalo, pa je od samih početaka prati glas kako je svoju pozadinu povećala. Iako je u jednoj od epizoda rijaliti šoua pokazala kako nema umetke u stražnjici, prema izvorima američkih medija, ipak, je imala malu pomoć. Naime, Kim je navodno radila liposukciju na nogama, a zatim joj je hirurg istu mast ubrzgao u zadnjicu.

BotoksOno što je Kim priznala je botoks koji je isprobala u jednoj od epizoda, nakon čega je dobila alergijsku reakciju. No, i sama je rekla kako nema ništa protiv plastičnih operacija.

Mejkover telaNjen prvi suprug Damon Thomas tvrdi kako je on platio ceo mejkover tela koji uključuje i operaciju grudi i liposukciju.

"Htela je baš takav stil života, postala je ono što je i sama želela", rekao je bivši suprug. I Kim se oglasila na tu temu, pa tvrdi kako ju je on prisilio na liposukciju jer je "morala da bude savršena za njega". Bili su u braku čak četiri godine, a rastali su se 2004.

NosKim je u intervjuu 2010. progovorila o svom nosu koji je smatrala svojom najvećom manom, pa je čak imala i dogovor kod plastičnog hirurga. Navodno se, ipak, uplašila pre operacije, ali dr Anthony Youn misli kako je ipak imala minimalnu intervenciju zbog koje je njen nos samo kraći i prefinjeniji.

CelulitBoljka mnogih žena je celulit, pa ni Kim Kardašijan ga naravno ne voli. Koristila je VelaShape tretmane koji stimulišu i podstiču cirkulaciju kako bi se razradile masne ćelije i minimalizovao celulit.

"Zadovoljna sam svojim telom, ali me celulit ne raduje", priznala je.

UsneKada je zatrudnela, Kimino telo se menjalo, a posebno se pisalo o njenim vidno punijim usnama - navodno je reč o filerima koji su usnama dali još više punoće.

Kim se u poslednje vreme skriva i brine za ćerkicu Nort, pa je za sada jedina nova promena koju je napravila – boja kose.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs