Potpuni preokret

Šokantno: Demi Mur sa ocem bivšeg dečka

Nakon veze sa 20 godina mlađim dečkom, popularna glumica je bacila oko na njegovog oca, 66-godišnjeg biznismena Petera Mortona
Šuška se
01:08h Autor:
Šokantno: Demi Mur sa ocem bivšeg dečka
Foto: AP

Otkad je okončala brak sa Eštonom Kučerom (Ashtonom Kutcherom), Demi Mur (Demi Moore) poput pčelice leti od jednog muškarca do drugog. Tako je, nakon propalog pokušaja sa mlađanim Harijem (Harry Morton), 'udicu je bacila' na njegovog bogatog tatu.

Ako je verovati izvoru portala E!Online, 50-godišnja Demi Moore je pala na 66-godišnjeg Petera Mortona. Peter je imućni biznismen, vlasnik lanca Hard Rock Cafea i otac njenog bivšeg dečka.

Naime, početkom ove godine se šuškalo da se Demi Moore "spetljala" sa bivšim dečkom svoje ćerke, 31-godišnjim Harrijem Mortonom. Već u maju se nagađalo da se Hari preselio kod nje, nakon čega su ubrzo prekinuli.

Međutim, tada je Demi upoznala Harijevog tatu i situacija se potpuno preokrenula.

"Hari i Demi su postali jako dobri prijatelji kad su bili zajedno, ali bili su svesni da neće dugo ostati zajedno. Ali, zato su Demi i Peter jako zagrejani jedno za drugo. On je vrlo harizmatičan i njoj se to jako sviđa. Izuzetno je preduzimljiv", rekao je izvor za E!Online.

Kao i Demi, i Peter ima troje dece, a izvor je potvrdio da je on već upoznao njene ćerke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs