Iznenađenje

Izbrisana sa spiska gostiju: Ana Ivanović ne zove Mariju Kilibardu na svadbu!

Teniserka i voditeljka poslednjih meseci nisu u dobrim odnosima jer se Ivanovićeva razočarala u prijateljicu, pa Kilibarda nije dobila pozivnicu za Aninu i Bastijanovu svadbu
Šuška se
22:12h Autor:
Izbrisana sa spiska gostiju: Ana Ivanović ne zove Mariju Kilibardu na svadbu!
Foto: Profimedia

Srpska teniska princeza Ana Ivanović više se ne druži s voditeljkom Marijom Kilibardom, s kojom je bila nerazdvojna do pre nekoliko meseci, saznaje Kurir.

Ana se, prema našim informacijama, mnogo razočarala u Mariju i prekinula svaki kontakt s njom. Nije je pozvala ni na svadbu.

Razlog zahlađenja odnosa dveju drugarica je ponašanje Marije Kilibarde. Naime, Ana Ivanović shvatila je da se voditeljka s njom druži iz interesa, pa je zato samo prestala da joj se javlja i odgovara joj na poruke.

Kakve noge Ana ima: Skupoceno izdanje naše teniserke! (FOTO)

"Ana i Marija su pre dve godine zajedno letovale, i to u Aninoj vili na Majorki. Društvo su im pravili teniserkin brat i prijatelji. Ivanovićeva je u početku verovala u iskreno prijateljstvo, ali onda je shvatila da Kilibarda informacije o njihovom druženju i kretanjima daje medijima, pa je rešila da prekine kontakt. Ništa nije želela da objašnjava, samo je prestala da joj se javlja", tvrdi izvor Kurira blizak porodici Ane Ivanović.

Prema njegovim rečima, Marija Kilibarda je u početku bila zbunjena i zabrinuta, ali Ana se postarala da informacije o razlozima prekida prijateljstva stignu do voditeljke.

"Kilibarda je posle par nedelja saznala zbog čega joj se Ana ne javlja i odustala je od poziva i slanja poruka. Sad se „živa pojede“ što neće biti na svadbi godine, o kojoj će pričati i pisati ceo svet. Očekivala je da joj taj događaj digne cenu", kaže Anin prijatelj.

Pozvali smo Mariju Kilibardu za komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Zajednička im je samo lepota: Upoznajte sestre Marije Kilibarde (FOTO)

Svadba godine

Podsećanja radi, venčanje Ane i Bastijana neće biti održano u Srbiji, već u inostranstvu, o čemu je Kurir već pisao, a svatovi do poslednjeg trenutka neće znati mesto na kojem će se njih dvoje jedno drugom zakleti na večnu ljubav. Gosti, ali i svi oni koji učestvuju u organizaciji venčanja potpisali su rigorozne ugovore koji ih obavezuju na potpunu diskreciju.

20.000 evra za venčanicu!

Ana Ivanović odabrala je venčanicu za svadbu s Bastijanom Švajnštajgerom.

"Bela, duga i jednostavna venčanica krasiće Anu tog dana. Odlučila se za model koji košta 20.000 evra, a potpisuje ga jedna francuska dizajnerka", kaže izvor za Kurir.

Ni Tropiko bend nije pozvan na svadbu!

Omiljena srpska grupa Ane Ivanović je Tropiko bend. Teniserka toliko voli muziku momaka iz Leskovca da je bila na njihovom koncertu u Sava centru pre tri godine. Ana ih je slušala iz prvog reda, a vest o njenom dolasku je koncertu dala visoki sjaj. Međutim, Tropiko bend neće biti ni među gostima na venčanju Ane i Švajnštajgera, niti će svirati na stejdžu. Spekuliše se da su organizatori venčanja teniserke i fudbalera u pregovorima sa američkim bendom Marun fajv (Maroon 5).

Svi detalji svadbe Ane Ivanović: Nema štednje, ona želi bajkovito venčanje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs