Sajentološka crkva bira mladu

Otkriveno: Šta je potrebno da postanete supruga Toma Kruza

Maslinast ten, tamna kosa i određena doza popularnosti su samo neki od uslova koje buduća gospođa Kruz mora da zadovolji
Šuška se 12.09.2013. - 14:15h Autor: pulsonline.rs
Foto: Reuters

Posle tri neuspešna braka i nekoliko veza, Tom Kruz (Tom Cruise) je rešio da potraži pomoć Sajentološke crkve. Održana je audcija za njegovu buduću suprugu, a ovo su neki od postavljenih uslova, koji moraju da ispoštuju.

 

Iako je Kruz demantovao da je angažovao visoke predstavnike Sajentološke crkve da mu pomognu da nađe sebi odgovarajuću partnerku, strani mediji su uspeli da dođu do informacija da je nekoliko desetina žena ipak bilo na audicijama.

 

Ovo su uslovi koje buduća supruga Toma Kruza mora da ispuni: ona treba da bude članica Crkve, da ima dugu tamnu kosu, maslinasti ten, da se bavi glumom ili nekim drugim javnim poslom i da bude u kasnim tridesetim.

 

"Crkva je testirala nekoliko žena, a relativno nepoznata glumica Jolanda Perkoraro (Jolanda Pekoraro), koja je takođe članica Crkve bila je jedna od najuspešnih kandidatkinja. Kako nije bila dovoljno popularna, Tom je odustao od nje", pišu mediji sa Ostrva.

 

Nakon nje na red je došla prelepa Džesika Vajt (Jessica White), po zanimanju model i glumica, koja je pristupila Crkvi u junu, a onda je Kruz viđen sa Lorom Pripon (Laura Prepon), glumicom iz serije Vesele sedamdesete, na gala večeri koju je organizovala Sajentološka crkva. Ni to nije dugo potrajalo, pa se sumnja da glumac još uvek nije spreman da nastavi dalje ili jednostavno ni jedna ne ispunjava njegove zahteve.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...